• Electroden
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder

Electroden

9 resultaten

Wil je lassen op een simpele manier? Kies dan voor elektrisch lassen met een laselektrode. Deze laselektrode heeft een kern van toevoegmateriaal dat kan afsmelten. Het omhulsel van de elektrode produceert tijdens het lassen een beschermend gas. Op de lasnaad ontstaat een slak van restmateriaal, die je later kunt wegtikken en schuren. Wil je een goede elektrode kopen om mee te lassen? Bekijk in onze webshop ons aanbod elektroden en je vindt snel de laselektrode die perfect is voor jouw klus!

Zo koop je jouw ideale elektrode

Aan de linkerkant in het menu kun je eenvoudig selecteren op de eigenschappen die de elektrode in jouw situatie moet hebben. Denk daarbij aan het doeloppervlak, het materiaal van de laselektrode en de prijscategorie. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste afmetingen selecteert. Kies je voor 3.25x350mm of voor 2x300mm, of toch 1.6x250mm? In onze webshop en bouwmarkten kan het allemaal. Je kunt ook nog kiezen uit diverse hoeveelheden in één verpakking.

Wat is het juiste lasapparaat?

Als je wilt gaan lassen, maar je weet nog niet helemaal zeker welk lasapparaat je daarvoor het beste kunt gebruiken, helpen wij je graag verder. Check daarvoor onze keuzehulp lasapparaten. Daarin lees je meer over de verschillende technieken en de verschillende soorten apparaten die er beschikbaar zijn. Inclusief informatie over vermogen, accessoires en veiligheid. En natuurlijk welke elektrode je kopen moet om goed te kunnen lassen!

Klusadvies over lassen van GAMMA

Je kunt bij GAMMA niet alleen terecht voor goede producten met een optimale prijs/kwaliteitverhouding. We helpen je ook verder met het daadwerkelijk klaren van je klus. Zo kun je vertrouwen op ons klusadvies voor elektrisch lassen als je met je lasapparaat en elektroden aan de slag wilt. Het handige stappenplan vertelt je precies hoe het moet én hoe je veilig met je gereedschap omgaat. Meer weten? Vraag het onze kluschat! Je vindt het icoon rechtsonder op elke pagina.

Recent bekeken