• Pijpsleutel
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Pijpsleutel

6 resultaten

Wanneer je moeilijk bij een moer of bout kunt komen, gebruik je daarvoor een pijpsleutel van GAMMA. De sleutel zorgt ervoor dat de gemakkelijker bij de bout of moer kunt komen. Je kunt hem dan alsnog op een relatief eenvoudige manier los- en vastdraaien. De ideale pijpsleutel voor jouw klus vind je natuurlijk in ons assortiment. Hier kun je het aanbod in verschillende soorten en maten bekijken. Maak een selectie en krijg alleen de producten te zien die voldoen aan jouw wensen. Zo vind je op een eenvoudige manier de pijpsleutel die bij jou past.

Welke pijpsleutel is ideaal voor jouw klus?

GAMMA heeft een divers aanbod in maten, zodat je altijd de ideale sleutel vindt voor jouw klus. Weet je al welke maat je moet hebben? Meet dan eerst de bout of moer op om een goede selectie te kunnen maken. De breedte van de moer of bout moet even breed zijn als de afstand tussen de twee recht tegenover elkaar staande zijden van de pijpsleutel.

De juiste pijpsleutel kopen? Dat doe je zo!

Als je de juiste filters toepast en een selectie maakt met jouw eisen, worden alleen nog de producten getoond die voldoen aan deze criteria. Zo kom je altijd uit bij een pijpsleutel die geschikt is voor jouw klus. We hebben met veel zorgvuldigheid ons assortiment samengesteld. Je kunt bijvoorbeeld ook op reviewscore selecteren als je graag wilt weten wat anderen van het product vinden. Pas de juiste filters toe, maak een selectie en vind jouw pijpsleutel!

GAMMA, voor al jouw handgereedschap

Als aanvulling op de pijpsleutel die je zoekt, kun je bij GAMMA terecht voor al jouw handgereedschap. In onze webshop en bouwmarkten kun je een heel divers aanbod vinden. Van beitels tot vijlen, van zagen tot schaven, voor al jouw doe-het-zelf klussen vind je het juiste gereedschap in ons assortiment.

Recent bekeken