• Kniptang
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kniptang

11 resultaten

Wil je elektradraad doorknippen of (plaat)materiaal tot een dikte van 160 mm? Dan hebben wij precies de kniptang die jij zoekt! Zoek er eentje uit die lekker in de hand ligt. Misschien wil je een slankere variant, omdat je kleinere handen hebt? Ook die hebben we voor je. Wat je ook zoekt, bij GAMMA vind je de kniptang die je nodig hebt. Bekijk ons assortiment online en je kunt snel de perfecte kniptang kopen.

VDE-certificering voor extra veiligheid

Zodra je een kniptang ziet, herken je hem direct. Het typische uiterlijk bestaat namelijk uit een kop met het snijvlak aan de zijkant. Maar ook de isolerende kunststof handvatten zijn uiterst herkenbaar. Dankzij de ergonomische vorm en zacht-stevige afwerking ligt de tang perfect in de hand. Maar hij is ook heel veilig, in de meeste gevallen. Bij kniptangen die voorzien zijn van een VDE-certificering weet je namelijk zeker dat je draden kunt doorknippen waar tot 1000V op staat. Ze zijn zelfs getest tot 10.000V.

Maak je selectie en kom uit bij je ideale kniptang

Vind je dat we nogal veel producten aanbieden? Je kunt aan de linkerkant in onze webshop heel eenvoudig een voorselectie maken van de producten in deze categorie. Zet bijvoorbeeld vinkjes bij je gewenste prijscategorie, merk, beoogd gebruik, type materiaal, breedte, lengte of hoogte. Sommige kniptangen zijn alleen in onze bouwmarkten te koop en niet online. Andere kun je juist wel in onze webshop kopen.

Gratis klusadvies van GAMMA

We helpen je niet alleen met een groot assortiment producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. We bieden je daarnaast ook klusadvies op allerlei gebieden. Als je bijvoorbeeld wilt weten wat de juiste maat tang is, dan hebben we daar een keuzehulp voor. Heb je na het bekijken van ons klusadvies nog een aanvullende vraag? Stel hem aan onze kluschat! Eén van onze medewerkers zit voor je klaar om je vraag te beantwoorden.

Recent bekeken