• Kapzaag
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kapzaag

4 resultaten

Voor het zagen van precisiewerk bij jouw doe-het-zelfklus gebruik je natuurlijk een kapzaag van GAMMA. Deze zaag zorgt ervoor dat je verschillende materialen op een nette manier kunt afzagen, zodat alles passend en metend is en er ook nog eens verzorgd uitziet. De juiste kapzaag voor jou vind je bij ons in het assortiment. Bekijk hier het aanbod met verschillende merken en maten. Maak een selectie en je kunt eenvoudig jouw ideale kapzaag kopen.

Wat is jouw favoriete merk zaag?

In het assortiment kapzagen van GAMMA vind je diverse merken, zoals:
- Bahco
- GAMMA
- OK

Niet elk materiaal kun je met dezelfde zaag afkorten of verstekzagen. Daarvoor zijn verschillende soorten zagen die geschikt zijn voor een bepaald materiaal. Daarom hebben we in ons assortiment in de webshop en bouwmarkten een ruime keus voor jou. Kies jouw favoriete zaag!

De juiste zaag koop je zo

Weet je al welk soort materiaal je gaat afkorten? Je kunt namelijk kiezen tussen hout en kunststof. Beide hebben een andere structuur, waardoor je makkelijker en netter door plank of frame zaagt, maar wel met de juiste afwerking. Voor grote objecten heb je grotere zagen, daar kun je ook een selectie in maken. Of laat de prijs doorslaggevend zijn voor jou. Er zijn zagen die in combinatie met verstekbakken verkocht worden. Dat kan wel zo handig zijn om nog preciezer aan de slag te kunnen. Maak een selectie en koop de juiste zaag voor jouw klus.

Verstekzagen: onze tips

Indien je gaat zagen met een kapzaag, wil je alles zo nauwkeurig mogelijk doen. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een verstekbak. Om een stabiele en comfortabele basis te creëren, adviseren we je om de verstekbak stevig vast te zetten met bijvoorbeeld een lijmklem op een werktafel. Op die manier maak je mooi en nauwkeurig werk. In ons assortiment hebben we ook diverse soorten bakken voor je. Bekijk het aanbod verstekbakken hier en maak jouw doe-het-zelfuitrusting compleet.

Recent bekeken