• Knopcilinder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Knopcilinder

5 resultaten
NEMEF veiligheidsknopcilinder NF2 30/30 mm SKG 2-sterren
(3)
Soort materiaal: Messing Aantal stuks per verpakking: 1.0stuks Met sleutelcertificaat: Nee
Wil je graag een veiligheidscilinder met aan één zijde een knopbediening? Ga dan voor de Nemef veiligheidsknopcilinder SKG** 116/9 (koper/nikkel) messing vernikkeld. Deze knopci...
59.
99
GAMMA knopcilinder nikkel 30/30 mm
(6)
Soort materiaal: Gehard staal Aantal stuks per verpakking: 1.0stuks Met sleutelcertificaat: Nee
Cilinder met knop 30/30. Nikkel..
16.
49
Nemef knopcilinder nikkel 30/30 mm
Soort materiaal: Messing Aantal stuks per verpakking: 1.0stuks Met sleutelcertificaat: Nee
Wil jij je cilinder met aan één zijde een knopbediening? Neem dan deze Nemef knop profielcilinder. De dubbele knopcilinder is geschikt voor deuren en is voorzien van 6 sluitstif...
57.
99
Maatwerk NEMEF knopcilinder NF3+ 60 mm SKG-3 sterren
Soort materiaal: Messing Aantal stuks per verpakking: 1.0stuks Met sleutelcertificaat: Ja
Maatwerk Nemef NF3+ veiligheidscilinder In het assortiment van GAMMA vind je de Nemef NF3+ veiligheidscilinder in enkele standaard maten variërend van een enkele cilinder tot ee...
75.
50
Alleen in bouwmarkt te koop

Wil je een cilinderslot met aan één kant een knop? Die vind je bij GAMMA. Wij helpen je graag aan een knopcilinder voor jouw specifieke situatie. Veiligheid staat voorop, want ze zijn inbraakwerend. Bovendien zijn ze heel gebruiksvriendelijk. Kortom: precies wat je zoekt! Check hier ons online assortiment en je kunt direct je ideale knopcilinder kopen.

Zeer veilige sloten

Een knopcilinder is een veiligheidscilinder met aan één zijde een knopbediening. Wil je zeker weten dat je voor veiligheid kiest? Ga dan voor een slot dat voorzien is van het keurmerk van SKG** (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Deze knopcilinder voldoet namelijk daarmee ook aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En dan is er ook nog de zogenoemde 'aftastbeveiliging', waardoor het slot niet kan worden gemanipuleerd. Meerdere gehard stalen stiften zorgen ervoor dat een dergelijk slotcilinder amper kan worden geforceerd.

Knopcilinders van de beste merken

Er zijn uiteraard verschillende merken en typen verkrijgbaar, zodat je altijd uitkomt bij de beste variant voor jouw situatie. In onze webshop kun je knopcilinders kopen van merken als:
- Nemef
- M&C
- GAMMA

Misschien overbodig, maar deze tip willen we je toch nog even meegeven: gebruikt een knopcilinder alleen op buitendeuren zonder glaspartij. Anders kunnen inbrekers namelijk zien dat je een dergelijk draaislot hebt, kunnen ze een ruit inslaan en zo de deur open draaien.

Keuzehulp en klusadvies van GAMMA

Uiteraard kun je in onze bouwmarkten en in onze webshop terecht voor een groot assortiment producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Maar we helpen je ook met klusadvies op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld door middel van onze keuzehulp deursloten. Wil je een slot vervangen? Check dan ons stappenplan cilinderslot vervangen. Heb je toch nog een vraag? Stel hem aan onze kluschat! Eén van onze medewerkers zit voor je klaar om je vraag te beantwoorden.

Recent bekeken