• Loopslot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Loopslot

12 resultaten

Binnendeuren hoeven natuurlijk niet altijd voorzien te worden van sluitwerk met cilindersloten. Je kunt voor jouw binnendeur daarom ook een loopslot kopen van GAMMA. Zo zorg je ervoor dat jouw binnendeur toch goed sluitend is. Het juiste slot voor jouw binnendeur vind je in ons assortiment. Ons aanbod kun je bekijken in één van onze bouwmarkten of hier in onze webshop. Geef door middel van een selectie aan welke aspecten belangrijk zijn voor het slot dat in jouw deur moet komen en vind eenvoudig het juiste loopslot.

Welk loopslot past het best bij jou?

GAMMA heeft een divers aanbod loopsloten. We hebben dan ook meerdere merken in het assortiment.
- Nemef
- GAMMA

Elk slot heeft andere eigenschappen. Daarom bieden we je een ruim aanbod aan loopsloten. We hebben sloten van diverse materialen beschikbaar, zoals staal, aluminium, RVS, kunststof en metaal. Maak de juiste selectie en kies het loopslot dat het best past bij jou.

Jouw loopslot kopen, dat doe je zo!

Gebruik je bepaalde materialen voor de afwerking in je huis? Dan wil je natuurlijk graag een loopslot kopen dat hierop aansluit. Maak daarom een selectie in het soort materiaal dat je zoekt voor jouw slot. Heb je een voorkeur qua kleur? Dan kun je ook daarin een keuze maken, zodat je alleen de producten te zien krijgt die aan jouw wensen voldoen. Als je een bepaald budget gesteld hebt aan het slot, selecteer je daarop. Pas de juiste filters toe en koop jouw loopslot bij GAMMA.

Het juiste hang- en sluitwerk voor jouw gehele huis

Mochten deze loopsloten niet helemaal voldoen aan jouw wensen, dan heeft GAMMA nog een uitgebreid aanbod hang- en sluitwerk voor alle benodigdheden in en op deuren te vinden. Van scharnieren tot en met deurbeslag, het complete aanbod vind je bij GAMMA in het assortiment. Bekijk het aanbod, of kom langs in één van onze bouwmarkten.

Recent bekeken