• Penslot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Penslot

3 resultaten
NEMEF veiligheidsbijzetslot SKG 1-ster Doorn 47mm
(2)
Kleurfamilie: Grijs Lengte: 22cm Afstand voorplaat-krukgat: 47.0mm
Wil je jouw deur beveiligen met een extra slot? Ga dan voor Nemef veiligheidsbijzetslot SKG* 1008. Dit slot is voorzien van het keurmerk van SKG* (Stichting Kwaliteit Gevelbouw)...
24.
69
GAMMA sluitkom t.b.v. pennenslot messing
(1)
Kleurfamilie: Metaal Lengte: 27cm Afstand voorplaat-krukgat: 10.0mm
De GAMMA sluitkom t.b.v. pennenslot messing gebruik je als sluitplaat voor een bijzetslot met penschoten. Je kunt het in je kozijn bevestigen om zo met het penslot (apart verkri...
7.
79

Thuis wil je een optimaal veilig gevoel hebben. Met een penslot zorg je ervoor dat het bijna onmogelijk wordt voor indringers om jouw deur te forceren. Het juiste slot voor jouw deur vind je in ons assortiment. Bekijk hier het aanbod dat we voor je hebben. Op basis van jouw wensen maak je een selectie door de juiste filters toe te passen. Zo vind je eenvoudig en snel het penslot dat bij jou past.

Welk slot past het best bij jou?

Bij GAMMA vind je een ruim aanbod. Je kunt een keuze maken tussen verschillende materialen en maten, maar ook op SKG waardering. Deze waardering geeft aan het slot voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bekijk hier, of in één van onze bouwmarkten, het aanbod dat we voor je hebben. Kies jouw penslot!

Jouw penslot koop je zo!

Bij GAMMA hebben we een divers aanbod pensloten voor je. Voordat je een slot koopt, moet je eerst een afweging maken wat voor jou belangrijk is qua eigenschappen. Zoek je een slot voor een binnendeur of zoek je een slot voor een buitendeur? Daar zijn verschillende soorten voor. We bieden je ook sloten die voorzien zijn van een SKG waardering. Hoe hoger de waardering, hoe beter het slot. Dit keurmerk is door de politie in het leven geroepen en zegt dus veel over de kwaliteit en veiligheid van het slot. Wanneer je veel waarde hecht aan de mening van anderen, kun je een selectie maken op reviewscore. Dan kun je lezen wat anderen van het product vinden. Maak een juiste selectie en koop jouw penslot.

GAMMA kluschat, hulp bij het klussen

Wanneer je vragen of twijfels hebt over een product in onze webshop, kun je advies vragen aan één van onze klusexperts. Dit doe je via de GAMMA kluschat. Onze experts voorzien je graag van advies en helpen je verder als je hulp nodig hebt. Dit kan op doordeweekse dagen tussen 09.00 en 21.00 uur. In de weekenden kun je ook gebruik maken van de kluschat. Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag kan dit van 12.00 tot 17.00 uur.

Recent bekeken