• Tablet
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Tablet

1 resultaten

Heb je waterschade gehad of is er een kamer in je huis die veel te vochtig is? Wil je condens, vocht en muffe geurtjes in een bepaalde ruimte in huis bestrijden? Met een luchtontvochtiger of vochtvreter zorg je ervoor dat de vochtigheid in een de kamer stukken minder wordt. Voor de meeste vochtvreters zijn navulverpakkingen beschikbaar. Heb je zulke tabletten voor vochtvreters nodig? Maak dan een keuze uit ons assortiment. Je schaft ze aan in onze bouwmarkt maar een groot deel van dit soort tabletten is ook online bij ons te koop.

Wat is een vochtvreter en een vochtvretertablet?

Een vochtvreter is een klein apparaatje dat vooral vocht opneemt, maar tegelijkertijd ook condens en muffe luchtjes. Een vochtvreter lost alleen maar de symptomen van een vochtprobleem op. Het is altijd beter om een constructieve oplossing te vinden voor te veel vocht in huis. Zoals het impregneren van muren of het aanbrengen van goede ventilatie. Wil je toch (tijdelijk) aan de slag met een vochtvreter, dan is het handig om te weten hoe zo’n apparaat werkt. Een vochtvreter is een meestal kubusvormig bakje met korrels met daaronder een opvangbak voor het water. De korrels zorgen ervoor dat het vocht uit de ruimte wordt onttrokken. Vaak zijn die korrels er in de vorm van tabletten. Na verloop van tijd zijn die tabletten verzadigd en moet je nieuwe tabletten kopen.

Waar je op moet letten

Het is belangrijk om bij de aanschaf van vochtvreters en vochtvretertabletten te kijken naar de inhoud van de ruimte waar je de vochtvreter gaat plaatsen. Wij hebben namelijk oplossingen voor ruimtes tot 10 kubieke meter en tot 40 kubieke meter in het assortiment. Kies dus voor een vochtvretertablet die geschikt is voor het type vochtvreter dat je gekozen hebt en de ruimte waar hij in geplaatst wordt.

De voordelen van tabletten kopen bij GAMMA

Of je nu een vochtvreter, navultabletten of iets compleet anders gaat kopen bij GAMMA: je profiteert altijd van onze voordelen. Zeker als je onze webshop bezoekt. Want je kunt bij ons online terecht voor meer dan 30.000 artikelen. En daarnaast:
• heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via de handige kluschat;
• krijg je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;

Recent bekeken