toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • Bekerhouder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bekerhouder

25 resultaten

Wil je een tandenborstelhouder voor aan de muur kopen? Bij GAMMA vind je de ideale bekerhouder die je zoekt voor jouw badkamer. Ook voor de beste badkameraccessoires moet je namelijk bij ons zijn. We hebben verschillende soorten: sommige moet je schroeven, andere kun je lijmen. Bij GAMMA vind je jouw perfect tandenborstelhouder. Maak je keuze uit tientallen varianten in diverse stijlen. Bekijk ze direct online in ons assortiment.

Chroom, metaal, RVS, of…

Er zit altijd net een beetje verschil in de afwerking van onze bekerhouders. Selecteer daarom aan de linkerkant in het menu of je een voorkeur hebt voor chroom, metaal, RVS of een ander materiaal. Dan zie je direct alle tandenborstelhouders die we in ons assortiment hebben. Weet je het toch nog niet helemaal zeker? Bekijk dan de verschillende houders en je ziet er vanzelf eentje die jou aanspreekt.

Welk merk bekerhouder koop je het liefste?

Het kan natuurlijk zijn dat je al heel wat accessoires hebt gekocht van een bepaald merk. Dan wil je vast en zeker merkvast blijven en ook een tandenborstelhouder van dit merk kopen. In dat geval kun je heel eenvoudig ons online assortiment filteren op merknaam. Handig! Bij GAMMA kun je kiezen uit de volgende merken bekerhouders:
- Tiger
- Haceka
- GAMMA

Vragen over monteren? Vraag het onze kluschat

Bij GAMMA vind je niet alleen de beste producten, maar krijg je ook het beste advies. Bijvoorbeeld als het gaat om het schroeven of lijmen van je tandenborstelhouder. Soms heb je gewoon even wat bevestiging nodig voordat je het daadwerkelijk gaat doen. Je wilt het immers wel goed doen! Heb je een vraag over de bekerhouders in ons assortiment of over het monteren ervan in je badkamer? Vraag ons dan gerust om hulp via de kluschat. Die vind je rechtsonder op elke pagina. Succes met je klus!

Recent bekeken