• Kokendwaterkraan
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten

Krijg je een nieuwe keuken of wil je je huidige keukenkraan vervangen? Kies dan voor een keukenkraan van GAMMA die past bij je keukeninterieur. Bedieningsgemak is belangrijk bij het kiezen van de juiste keukenkraan. Daarnaast wil je natuurlijk ook een keukenkraan die er mooi uitziet. Bij GAMMA heb je volop keuze uit diverse handige keukenkranen. Van klassieke 2-knopskranen tot moderne thermostatische mengkranen. Keukenkranen met een uittrekbare uitloop, een gewone uitloop of een handdouche. Of je kiest voor een keukenkraan die je bevestigt aan de wand.

Kokend water kraan

Direct kokend water uit je keukenkraan is niet alleen praktisch, maar ook energiezuinig. De kraan is kindveilig, en dankzij de CoolTouch heb je geen kans om je handen te branden. Zelf installeren is eenvoudig dankzij de bijgeleverde installatievideo.

Keuze kokendwaterkranen

De kokendwaterkraan komt met een kleine boiler. Deze boilers zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat je de variant kan kiezen die het best bij jou past. Ook de kokendwaterkranen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Extra gemak doet dus niet af aan stijl.

Keukenkraan vervangen

Wil je extra comfort in de keuken? De juiste keukenkraan kan hier een heuse bijdrage aan leveren.

Recent bekeken