toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Steenstrips

17 resultaten
Bekijk de TOP 10

Steenstrips kopen bij GAMMA

Steenstrips zijn perfect als je van een robuuste en natuurlijke uitstraling houdt. De meest voorkomende toepassing voor steenstrips is binnen, maar steenstrips voor buiten behoren ook tot de mogelijkheden. Of je nu voor steenstrips voor binnen of buiten gaat, bij GAMMA vind je een ruim assortiment van verschillende soorten steenstrips, ook wel muurstrips genoemd. Voor het kopen van steenstrips ben je niet alleen van harte welkom in een van onze bouwmarkten, steenstrips online kopen is ook mogelijk.

Steenstrips voor binnen

Steenstrips voor de woonkamer worden het meest gekocht. Maar wist je ook dat er steenstrips voor de badkamer bestaan? Laat je goed adviseren welke steenstrips voor de badkamer geschikt zijn, aangezien ze wel waterbestendig moeten zijn. Gebruik ook de juiste tegellijm en voegmiddelen die speciaal bedoeld zijn voor het plaatsen van steenstrips in de badkamer.

Steenstrips voor een natuurlijke uitstraling

Steenstrips voor de woonkamer geven een natuurlijke uitstraling. Natuursteenstrips en baksteenstrips zijn de bekendste uitvoeringen. Ook zijn grijze steenstrips erg mooi als je net even iets anders wilt in je woonkamer. De muurstrips hebben een lange levensduur en vervelen niet snel. Met het klusadvies op de website is het aanbrengen van zowel steenstrips voor binnen als voor buiten heel eenvoudig. Wil je de gevel van je woning een nieuwe uitstraling geven, dan is het gebruik van steenstrips een echte aanrader. Ook voor buiten kan je baksteenstrips gebruiken, maar voor een unieke uitstraling kies je voor natuursteenstrips of grijze steenstrips. Grijze steenstrips hebben dan wel een unikleur, maar ze zijn wel in verschillende vormen steen verkrijgbaar. De natuursteenstrips zijn daarentegen wel in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij steenstrips voor buiten kan je ook kiezen om te variëren met twee soorten steenstrips. Denk hierbij aan de onderrand met grijze steenstrips en de bovenrand met baksteenstrips.

Steenstrips online kopen

Steenstrips in de bouwmarkt kopen is een van de mogelijkheden die je bij GAMMA hebt. Heb je weinig tijd om een van de bouwmarkten te bezoeken, dan koop je je steenstrips gemakkelijk online. Ook op de website vind je diverse steenstrips voor de woonkamer. Per artikel staat de levertijd vermeld waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Recent bekeken