Je gekozen filters: wis filters
  • Steel
toon meer toon minder
2 resultaten
GAMMA kloof- en voorhamersteel essen 90 cm
(2)
Hoogte: 90.7cm Lengte: 32mm
Deze GAMMA kloof- en voorhamersteel is geschikt voor montage aan de kloof- en voorhamer. Doordat de essenhouten kloof- en voorhamersteel gewaxt is, is deze water- en vuil afstot... Deze GAMMA kloof- en voorhamersteel is geschikt voor montage aan de kloof- en voorhamer. Doordat ...
9.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in steel
GAMMA bijlsteel essen 35 cm
(2)
Hoogte: 38.0cm Lengte: 30mm
Deze GAMMA bijlsteel is geschikt voor montage aan de handbijl. Doordat de essenhouten bijlsteel gewaxt is, is deze water- en vuil afstotend. Hierdoor behoudt de steel langer zij... Deze GAMMA bijlsteel is geschikt voor montage aan de handbijl. Doordat de essenhouten bijlsteel g...
5.
49
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in steel

Bijlstelen kopen bij GAMMA

Ga je hout voor de open haard doormidden hakken? Of heb je een boom in je tuin gekapt en wil je die in kleinere stukken hakken? Dan heb je natuurlijk wel een goede bijl nodig. Een bijl bestaat uit een bijlsteel (meestal van hout) en een scherpe kop (van metaal). Bij GAMMA vind je verschillende soorten bijlstelen in het assortiment. Let goed op waar je de bijl precies voor wilt gaan gebruiken en stem daar het type bijlsteel op af.

Soorten bijlstelen

Zoals gezegd bestaan er dus verschillende soorten bijlen en daardoor ook verschillende soorten bijlstelen. De meest voorkomende bijlen zijn:
• de kleine hakbijl;
• de normale bijl of Axe;
• de kloofbijl;
• de velbijl;
• de brede bijl.

Zorg ervoor dat je altijd een bijlsteel koopt die past bij de bijlkop die je gaat gebruiken. En dat je een borgwig gebruikt om de steel voor je bijl goed vast te zetten. Het gewicht van de bijl is ook van belang bij de aanschaf van een nieuwe steel. Het maakt nogal uit of je een steel nodig hebt voor een kloofbijl van 3000 gram of meer of een steel voor een hakbijl van 800 gram of meer.

Bijlstelen kopen bij GAMMA

GAMMA heeft verschillende soorten bijlstelen in het assortiment. Maak een keuze voor de voor jou meest geschikte steel in ons online assortiment. Of kom naar een van onze GAMMA-bouwmarkten. Andere redenen waarom het altijd slim is om voor GAMMA te kiezen zijn de volgende:
• Je kunt al je vragen stellen via de handige kluschat.
• We geven je tips en adviezen via ons klusadvies.
• We hebben een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen.
• We bieden je de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen.

Recent bekeken