toon meer toon minder
  • Parasolvoet
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Parasolvoet

9 resultaten

Op een warme zomerdag is het fijn om af en toe bescherming te zoeken tegen de zon. Je kunt dan gebruikmaken van een parasol. Om een parasol stevig te laten staan, gebruik je een parasolvoet van GAMMA. Ook wanneer het een beetje waait, blijft je parasol netjes op zijn plek staan. De juiste voet voor jouw parasol vind je in onze webshop of bouwmarkt. Bekijk hier de verschillende parasolvoeten die je bij ons kunt kopen. Kies uit verschillende kleuren, materialen, vormen en afmetingen om eenvoudig jouw nieuwe parasolvoet te vinden.

Hoe ziet jouw ideale parasolvoet er uit?

Bij GAMMA kun je terecht voor een divers aanbod parasolvoeten. Elke voet is anders. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Je hebt zowel ronde als vierkante parasolstandaards, parasolvoeten die nog gevuld moeten worden, of één die al gevuld is met beton. Voor ieder wat wils. Kies jouw ideale parasolvoet!

De juiste parasolstandaard kopen? Dat doe je zo!

Wanneer jij in je tuin veel materialen met dezelfde kleuraccenten gebruikt, kun je voor de parasolvoet een selectie maken in de kleur waarin jij hem wilt hebben. Kies voor antraciet, wit, of zwart. Heb je liever een ronde of een vierkante standaard voor je parasol? Dan kun je ook daarin een selectie maken. Als het thuis voor jou lastig is om de standaard te vullen met water, kan het verstandig zijn om er één te kiezen die al gevuld is met beton. Maak de juiste selectie en koop jouw parasolvoet!

Geen parasolvoet zonder parasol

Heb je een parasolvoet gekocht omdat je je tuin opnieuw aan het inrichten was en deze er goed bij past? Dan moet je nu nog de juiste bijpassende parasol vinden. Ook daarvoor kun je bij GAMMA terecht. Bekijk het uitgebreide online aanbod parasols dat we voor je hebben. Zodra je een parasol koopt, moet je wel rekening houden met de dikte van de stok. Deze moet wel in de mond van de parasolstandaard passen.

Recent bekeken