Zweefparasol

15 resultaten
Bekijk de TOP 10

Wil je in de zomer lekker in de schaduw kunnen zitten in je tuin of op je terras? Maar wil je daar geen extra overkapping voor plaatsen? Dan is het misschien een goed idee om te kiezen voor een zweefparasol. Die plaats je gemakkelijk in je tuin en je creëert er heel snel een heerlijke schaduw mee. Neem eens een kijkje in ons online assortiment of breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Je zult zien dat je enorm veel keus hebt als het aankomt op zweefparasols bij GAMMA.

Wat is een zweefparasol eigenlijk?

Een zweefparasol is een parasol voor in de tuin of op je dakterras of balkon die als het ware lijkt te zweven in de lucht. Een normale parasol heeft namelijk een stok in het midden onder de parasol zitten, maar bij een zweefparasol is juist alle ruimte onder de parasol vrij. Zo stoot je niet steeds met je voet tegen de parasol aan en hoef je ook niet een uitsparing in je tafel te maken om de parasolstandaard doorheen te voeren. Vaak is een zweefparasol in meerdere standen verstelbaar en ook nog eens draaibaar zodat je op allerlei manieren gedurende de dag de juiste schaduwplekken kunt creëren. Wist je trouwens dat er ook zweefparasols in ons assortiment verkrijgbaar zijn die voorzien zijn van led-lampjes?

Je zweefparasol kopen bij GAMMA

Zoals je inmiddels gezien hebt, heb je bij GAMMA de keuze uit een groot aantal verschillende zweefparasols. Wil je ook zo’n speciaal type parasol bij GAMMA kopen? Kom dan naar een van onze bouwmarkten en maak je definitieve keuze. Of bestel de zweefparasol van je voorkeur gemakkelijk bij ons online. Een groot aantal is namelijk ook gewoon online verkrijgbaar. Daarbij is het voordeel van online shoppen bij ons in elk geval dat je:
• kunt kiezen op welke dag we je bestelling bezorgen;
• de keuze hebt uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• bestellingen boven de €40 gratis bij je thuis worden bezorgd;
• altijd profiteert van onze tips en adviezen via het online klusadvies;
• vragen kunt stellen via de handige kluschat.

Recent bekeken