close

Balkon

Alles voor uw balkon koopt u bij GAMMA. U vindt hier meubelen, parasols en barbecues speciaal bestemd voor het balkon. Daarnaast heeft GAMMA ook diverse producten in het assortiment waarmee u de vloer van uw balkon kunt bedekken. En wilt u extra privacy of windvrij kunnen genieten? Ook daarvoor vindt u bij ons diverse geschikte producten. Check het assortiment en maak uw keuze! Geen balkon, maar wel een tuin? Dan gaat u naar GAMMA voor onder andere uw tuinmeubelen, elektrisch tuingereedschap en buitenverlichting.

Balkonscherm kopen

Afgeschermd voor de wind of nieuwsgierig blikken? Daarvoor koopt u bij GAMMA een balkonscherm in de vorm van een balkondoek of wilgenrol.

Balkon bbq kopen

Ook als u geen tuin heeft, is het heerlijk om buiten te eten. Met een speciale balkon barbecue maakt u buiten uw maaltijd klaar.

Plantenbak kopen voor balkon

Met een plantenbak vol groene of bloeiende planten zorgt u voor een natuurlijke aankleding van uw balkon.

Balkontafel, balkonbank, balkonstoel

Vaak is de ruimte op een balkon beperkt, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor buitenmeubilair. GAMMA heeft voor u balkon meubelen banken, stoelen en tafels voor op uw balkon.

Balkonvloeren

Meestal is de vloer van een balkon van gestort beton. Stevig maar niet erg decoratief. Daar heeft GAMMA beslist producten voor in het assortiment om de vloer ook aan te passen aan uw smaak.

Balkontegels, vlonders, betonverf

Met balkontegels van rubber of kunstgras of houten vlonders zorg u voor een mooie afwerking van uw balkonvloer. Ook betonverf in een kleurtje geeft een frisse uitstraling en is een fluitje van een cent.

Balkon parasol kopen

Wel lekker buiten zitten, maar u wilt geen last van de zon hebben? Kies dan een parasol voor op uw balkon.