Balkon

Alles voor het balkon kopen bij GAMMA

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Ook dan is het heerlijk om buiten te eten of een boek te lezen, en zo te genieten van het mooie weer. Een klein balkon gezellig maken, is geen enkel probleem met de producten die wij voor je beschikbaar hebben.

Een klein balkon gezellig maken

Zit je graag buiten, dan is een balkon inrichten of balkon inrichting kopen erg leuk om te doen. Of je nu een klein balkon of een groot balkon hebt, een mooi balkon is de ideale plaats om bij mooi weer tot rust te komen. Kies voor een van de tuinsets die speciaal voor het balkon bedoeld zijn. Doordat deze sets compact zijn, is ook een klein balkon inrichten een eenvoudige klus. Een klein balkon gezellig maken, is de eerste stap, maar ook wanneer je comfort erg belangrijk vindt, zit je hier goed. Denk bijvoorbeeld aan windschermen die zowel de wind als nieuwsgierige blikken op je balkon weghouden. Met enkele bloembakken aan de reling is een klein balkon al snel erg knus en gezellig.

Genieten op een groot balkon

Heb je een groot balkon, dan heb je wel plaats voor een parasol of een balkonbarbecue. Het is dan ook heerlijk om een groot balkon in te richten met allerlei leuke spullen. Na het inrichten is het tijd om tijdens de zwoele zomeravonden en mooie lente- en herfstdagen lekker met vrienden en familie buiten te eten. Een mooi balkon laat zien dat je geen grote tuin nodig hebt om van de buitenlucht te kunnen genieten.

Een mooi balkon in een handomdraai

Een mooi balkon is binnen een mum van tijd gemaakt. Gebruik bijvoorbeeld onze vlonders om de kille betonvloer weg te werken. Zoek je meer groen, kies dan voor een stukje kunstgras voor op de vloer. De wilgenrollen maken de natuurlijke uitstraling helemaal af. Niet alleen de tuin is een verlengde van de woonkamer, ook het balkon heeft de potentie de ideale aanvulling te zijn. Voor de inrichting hiervan zit je zowel online als in de GAMMA-bouwmarkten goed. Online staat per product vermeld of het online of in de bouwmarkten beschikbaar is en wat de exacte levertijd is. Wij helpen je graag verder met onder andere de volgende producten voor je balkon:

  • barbecues
  • tuinsets
  • parasols
  • vlonders
  • plantenbakken

Recent bekeken