toon meer toon minder
  • Kabel
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kabel

14 resultaten

Iedereen moet thuis wel eens wat vastzetten of ophangen. Daarvoor zijn de kabels van GAMMA ideaal. Voor elk doel vind je wel een geschikte kabel. Of je nou een echte waslijn zoekt, of dat je plastic bandjes zoekt om je planten en bloemen vast te zetten zodat ze niet omvallen, je vindt ze in ons assortiment. De juiste kabel voor elke klus in en om het huis vind je hier. Bekijk het online aanbod en maak een selectie op merk, kleur, materiaal en diameter, zodat je de ideale kabel kunt kopen voor jouw klus.

Welk soort kabel is geschikt voor jou?

In het assortiment van GAMMA vind je een divers aanbod kabels van diverse merken:
- BETAFENCE
- Ledent
- Talen Tools

Elke klus vraagt om een andere kabel, want je kunt planten natuurlijk niet vastzetten met staaldraad. Daarom hebben we kabels in diverse soorten materialen. Zo zijn er kabels die ideaal zijn voor binnen, maar ook kabels die juist geschikt zijn voor buiten en dus weerbestendig zijn. Maak een selectie en krijg de kabels te zien die ideaal zijn voor jou.

Zo koop je de ideale kabel voor jou!

Heb je hobbydraad nodig, of zoek je draad voor een bepaald doeleinde. Maak eerst een selectie of je draad zoekt voor in de tuin, om te bevestigen, of draad speciaal om planten vast te zetten. Wil je graag een kabel van een bepaalde kleur zodat hij niet opvalt? Dan kun je op een specifieke kleur selecteren. Misschien zoek je wel draad dat juist wat dikker is zodat het bepaalde gewichten kan houden zonder te breken. Maak dan een selectie op dikte. Pas de juiste filters toe en koop de ideale kabel voor jou.

GAMMA live kluschat

Als je twijfelt over het gebruik van kabel voor jouw klus, kun je een expert van GAMMA om advies vragen. Dit kan via onze live kluschat. Je kan op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur een expert vragen of het gebruik van een kabel of draad wel de beste oplossing is voor jou, of dat er misschien betere en professionelere oplossingen zijn. In de weekenden staat er op zaterdag iemand voor je klaar tussen 09.00 en 17.00 uur, op zondag kun je een expert bereiken tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken