tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Houten en composiet vlonderplanken

26 resultaten
Bekijk de TOP 10

Houten en composiet vlonderplanken kopen bij GAMMA

Houten en composiet vlonderplanken zijn ideaal om te gebruiken bij het aanleggen van een terras. Je combineert het in de tuin eenvoudig met bijvoorbeeld een gazon en sierbestrating, en het is eenvoudig te onderhouden. Met de houten en composiet vlonderplanken van GAMMA maak je een gescheiden terras van de rest van de tuin. Met het klusadvies op de website is het leggen van houten vlonders of kunststof vlonderplanken zo gedaan. Voor je houten en composiet vlonderplanken bekijk je ons aanbod online of ga je naar een van de GAMMA-bouwmarkten.

Een natuurlijke uitstraling met houten vlonderplanken

Houten vlonders geven de tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Wanneer je voor de zachte look gaat, zit je dus goed met het plaatsen van houten vlonders. Kies je voor het gebruik van houten vlonderplanken, dan heb je de keuze uit drie verschillende houtsoorten, namelijk grenen, douglas en hardhouten vlonderplanken. Grenen vlonderplanken zijn geïmpregneerd en gaan ongeveer tien jaar mee. Een douglas vlonderplank is een onbehandelde maar duurzame uitvoering van de houten vlonderplanken. Voor het meest duurzame hout kies je hardhouten vlonderplanken. Hardhouten vlonderplanken gaan onbehandeld jarenlang mee. Houten en composiet vlonderplanken zijn met en zonder reliëf verkrijgbaar, waarbij het reliëf zorgt voor meer grip bij regen.

Duurzame composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken zijn vlonderplanken die gemaakt zijn van een mix van houtvezel en thermoplastische kunststof. Daarom worden composiet vlonderplanken ook wel kunststof vlonderplanken genoemd. Deze kunststof vlonderplanken gaan het langst mee van alle vlonderplanken binnen ons aanbod. Onze kunststof vlonderplanken zijn in antraciet verkrijgbaar in verschillende maten en ze zijn bestand tegen de meest extreme weersinvloeden.

Houten en composiet vlonderplanken online bestellen

GAMMA-bouwmarkten zijn verspreid over ons land gevestigd en hebben ruime openingstijden. De kans is groot dat er altijd wel een bouwmarkt bij jou in de buurt zit waar je na je werk nog je aankopen doet. Kies je echter voor het comfort van winkelen vanuit je eigen woning, dan is het ook mogelijk om online houten en composiet vlonderplanken te kopen. We vermelden bij ieder artikel of het online of in de bouwmarkt verkrijgbaar is. Verder is de levertijd op voorhand bekendgemaakt en weet je altijd exact hoe lang je op je bestelling moet wachten.

Recent bekeken