• Hangmand
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Hangmand

6 resultaten
Hangmand wilg wit 30 cm 50% Korting OP=OP OPRUIMING
50% Korting
1.
99
3.99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 31-12-2020
Alleen in bouwmarkt te koop
Aardappelmand rotan 50% Korting OP=OP OPRUIMING
50% Korting
4.
99
9.99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 31-12-2020
Alleen in bouwmarkt te koop

Hanging baskets, je kent ze wel. Of, zoals wij ze noemen in onze webshop: hangmanden. Het leuke van deze manden is dat je ze overal kunt gebruiken. Waar je ook woont, in een huis met een tuin of in een appartement met balkon. Door een hangmand te kopen kun je nog alle kanten op. Bij GAMMA vind je precies het exemplaar dat jij zoekt. In ons online assortiment kun je bovendien heel eenvoudig selecteren op de criteria die voor jou belangrijk zijn. Jouw nieuwe hangmand koop je dus snel online of in één van onze bouwmarkten!

Verschillende kleuren en vormen

Wij hebben hangmanden in verschillende varianten voor je. Ten eerste natuurlijk in diverse kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw wensen. Ten tweede verschilt ook de vorm van de hangmand. Wil je er bijvoorbeeld eentje met een puntvorm of liever een mand met een rechte onderkant? Je ziet vanzelf wat de verschillen zijn aan de afbeeldingen in onze webshop. Wil je ze liever zelf zien voordat je de hangmand koopt? Dan kun je terecht in onze bouwmarkten, waar je ze daadwerkelijk in je handen kunt houden.

Selecteer op jouw specificaties

Aan de linkerkant in ons menu kun je jouw voorkeuren aangeven als het gaat om je nieuwe hangmand. Zo kun je bijvoorbeeld de gewenste prijscategorie selecteren en het materiaal waarvan de mand gemaakt is. Heb je nog een voorkeur voor een bepaalde breedte, hoogte of lengte? Dan kun je dit hier aangeven. Zo kom je vanzelf uit bij jouw ideale hangmand!

Klusadvies voor tuinieren

GAMMA voorziet je graag van klusadvies op allerlei gebieden. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag op weg met keuzehulp en advies voor een balkon, waar je onder andere meer leest over compact tuinieren. Heb je nog een vraag over je hangmand? Vraag het aan onze kluschat!

Recent bekeken