€ 10.29
8.
23
Aanbieding t/m 09-10-2022
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Type:Wax

Protecton
Met Protecton autowax geeft u de autolak een langdurige bescherming. De autowax is te gebruiken op alle soorten metallic lak van auto, caravan, camper, motor of boot. De autowax versterkt de kleur en vernieuwt de glans van de laklaag. Daarnaast zorgt de wax voor een vocht en stofwerende beschermlaag.  Te gebruiken op een droge, stofvrije en koude carrosserie. De wax met een schone zachte doek gelijkmatig inwrijven. Na volledig opdrogen van de witte laag, uitpoetsen met een schone zachte doek. Inhoud 500ml. TIP: Gebruik de Protecton metallic autowax samen met de Protecton microvezeldoek voor het maximale resultaat!
Lees meer

Vaak samen gekocht

Wonderboom luchtverfrisser Fresh Aqua 20% korting 20% korting
Verfris de auto met de bekende Wonderboom luchtverfrisser Fresh Water een nieuwe dynamische, explosieve en ultrafrisse geur. De wonderboom is de meest verkochte luchtverfrisser ... Verfris de auto met de bekende Wonderboom luchtverfrisser Fresh Water een nieuwe dynamische, expl...
2.
15
2.69
Aanbieding t/m 09-10-2022
Bekijk alles in luchtverfrisser

Specificaties

Product
Productnummer 529980
EAN 8711293463145
Merk Protecton
Algemeen
Type Wax
Materiaal van doeloppervlak Lak
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen
Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verontreinigde werkkleding mag de werkruimte niet verlaten. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Specifieke behandeling vereist (zie … op dit etiket). Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Inademing van stof/ rook/gas/nevel/dampen/spuitnevel vermijden.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken