3 klantreviews
179.
00
1830 3830
Momenteel online niet op voorraad
Toon alternatieve producten
Dit product is niet in de bouwmarkt te koop.

Productomschrijving

 • Volgpakket van ca. 1,9 meter lang
 • Uitbreiding van het startpakket van ca, 3,8 meter lang
 • Schutting Douglas
 • Inclusief bevestiging, paal en afdeklat

Outdoor Life Products

Schutting volgpakket Tuinscherm Douglas ca. 1,9 meter lang

Het volgpakket is een uitbreiding van het startpakket van ca. 3,8 meter lang. In dit pakket zitten alle benodigdheden om het startpakket uit te beiden met ca. 1,8 tot 1,9 meter. Om de gewenste lengte te bereiken kunnen meerdere volgpakketten toegevoegd worden. De afscheiding is ca. 180 cm hoog. Het volgpakket Tuinscherm Dougklas bestaat uit:

 • 1 Tuinscherm Douglas
 • 1 Tuinpaal douglas ca. 6,5x6,5, lengte ca. 240 cm
 • 1 douglas afdeklat
 • 1 setjes met RVS vlechtschermsteunen en schroeven

Hiermee is het pakket compleet. Alleen het benodigde gereedschap is benodigd:

 • Grondboor
 • Schep
 • Boormachine
 • Waterpas 2 meter
 • Blokkwast en Rubber seal
 • Palenrammer (optioneel)

De schutting Douglas bij GAMMA

Wil jij je erf afscheiden met een mooie schutting? Dan zit je met de schutting Douglas goed! Deze populaire houtsoort is erg geschikt voor buiten en heeft ook nog eens een mooie uitstraling. Door het direct te behandelen met een transparante tuinbeits zorg je ervoor dat de schutting tot wel 15 jaar meegaat. Dit tuinscherm bestaat uit 15 fijnbezaagde planken van 15 bij 140 millimeter. De planken staan relatief dicht tegen elkaar aan, waardoor de schutting een gemiddelde privacy biedt. De planken zijn bevestigd met RVS-schroeven, waardoor de schutting lang mee zal gaan. De totale afmeting van het tuinscherm Douglas is 180x180 cm en een ideale oplossing voor afscheiden van jouw tuin. Het startpakket is ook te verkrijgen in de grenenhouten versie en een Douglas hout variant. De tuinpalen zijn ook van douglashout met een kopmaat van ca. 6,5x6,5 cm van 240 cm lang.

Plaatsen van het startpakket

De palen zijn 240 cm lang. Dit betekent dat deze ca. 60 cm de grond in moeten. Voordat je de palen in de grond plaatst kan je zwarte teer aanbrengen op het deel van de paal dat in de grond komt te staan om houtrot tegen te gaan. Dit is sterk aan te raden voor douglashout. Dit is niet inbegrepen in het pakket.Span voordat je begint een strakke draad waterpas 5 centimeter boven de grond. Door de schutting boven de grond te plaatsen zorg je voor een langere levensduur van de schutting. Boor een gat met een grondboor en sla de paal in de grond, totdat deze 185 centimeter boven de grond uitkomt. Doe dit ook voor de tweede paal. De vlechtschermsteunen dienen op de paal geplaatst te worden op de hoogte van de tussenplanken van de schutting. Er zijn 4 vlechtschermsteunen per schuttingdeel. Teken deze punten eerst op de paal, bevestig de steunen en monteer vervolgens de schutting aan de vlechtschermsteunen tussen de palen. Vervolgens plaats je telkens eerst een paal en dan een schutting, totdat de gehele tuin is afgeschermd. Zorg ervoor dat elk scherm goed gemeten wordt voordat de volgende paal in de grond gaat.

Tuinhout bij GAMMA

Hout is een natuurproduct, dat bij GAMMA altijd duurzaam verkregen is en nadat het geproduceerd is wordt terug gedroogd. Terugdrogen is een behandeling waardoor het hout minder gevoelig is voor krimpen en uitzetten en verkleint de kans op schimmeling van het hout. Houd er wel rekening mee dat hout leeft en door het weer toch kan uitzetten of krimpen. Hiernaast zijn de gecommuniceerde maten, de maat van het hout voor het terugdrogen. Hierdoor het hout in veel gevallen iets kleiner zijn en wordt er bij GAMMA altijd circa maten voor tuinhout gecommuniceerd. Daarnaast bevat hout hars, dat uit de vlammen en knoesten van het hout kan komen bij warm weer. Tuinhout zal ook vergrijzen na verloop van tijd, dit is een natuurlijk proces. Overigens heeft dit geen effect op de levensduur van het hout. Wel kan het hout behandeld worden met een tuinbeits, om de kleur zoveel mogelijk te behouden en de levensduur te verlengen.
Lees meer

Vaak samen gekocht

Specificaties

Product
Productnummer 176233
EAN 8711615168222
Gewicht product 440.000 gr
Hoogte product 1,83 m
Lengte product 7 cm
Breedte product 1,83 m
Merk Outdoor Life Products
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleur Douglas
Kleurfamilie Hout
PEFC keurmerk Nee
Materiaal Hout
Vorm Recht
Type Tuinscherm
Materiaal (detail) Douglas
Afmetingen
Dikte planken 15 mm
Afmeting planken 180 x 14 x 1,5
Gebruik
Toepassing Buiten, Tuinschermen, Tuin
Toepassingsgebied Buiten
Technische kenmerken
Aantal planken 15
Bevestigingsmethode RVS geschroefd
Reviews worden geladen

Recent bekeken