klusadvies
Header metallic muurverf

Metallic muurverf

0 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Wilt u de kleur op uw muur tot leven laten komen? Dan is een metallic muurverf iets voor u. Wat is metallic verf en hoe brengt u het aan? GAMMA vertelt u meer over metallic verf.

 

Assortiment metallic muurverf

Bekijk de benodigheden

wat is metallic?

Metallic verf bevat kleine metallic deeltjes. Deze metaaldeeltjes reflecteren in het licht, waardoor uw muur er op elk moment van de dag anders uit ziet. Metallic verf komt vooral tot leven als het daglicht rechtstreeks op uw muur valt. Dit zorgt voor een levendige en frisse uitstraling. Heeft uw woonkamer veel natuurlijke lichtinval? Dan is dit de perfecte ruimte voor metallic muurverf. U kunt natuurlijk ook een muur in uw slaapkamer of in de kinderkamer verven met deze verf.

 

U kunt de verf gebruiken op beton, behang, steenachtige ondergronden, gipsplaat en pleisterwerk. Tip: breng de verf aan op een structuurondergrond voor een nog spannender effect!

Metallic muurverf - wat is metallic?

Het aanbrengen van metallic muurverf is iets lastiger dan ‘gewone’ muurverf. In dit stappenplan legt GAMMA uit hoe u deze verf aanbrengt. Als u dit goed volgt, dan wordt uw metallic muur een schitterende blikvanger.