klusadvies
Header metallic muurverf

Metallic muurverf

0 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Wil je de kleur op je muur tot leven laten komen? Dan is een metallic muurverf iets voor jou. Wat is metallic verf en hoe breng je het aan? GAMMA vertelt je meer over metallic verf.

 

Assortiment metallic muurverf

Bekijk de benodigheden

wat is metallic?

Metallic verf bevat kleine metallic deeltjes. Deze metaaldeeltjes reflecteren in het licht, waardoor je muur er op elk moment van de dag anders uit ziet. Metallic verf komt vooral tot leven als het daglicht rechtstreeks op je muur valt. Dit zorgt voor een levendige en frisse uitstraling. Heeft je woonkamer veel natuurlijke lichtinval? Dan is dit de perfecte ruimte voor metallic muurverf. Je kunt natuurlijk ook een muur in uw slaapkamer of in de kinderkamer verven met deze verf.

 

Je kunt de verf gebruiken op beton, behang, steenachtige ondergronden, gipsplaat en pleisterwerk. Tip: breng de verf aan op een structuurondergrond voor een nog spannender effect!

Metallic muurverf - wat is metallic?

Aanbrengen van metallic muurverf is iets lastiger dan ‘gewone’ muurverf. In dit stappenplan legt GAMMA uit hoe je deze verf aanbrengt. Als je dit goed volgt, dan wordt je metallic muur een schitterende blikvanger.