Gordijnen

Gordijnen maken het interieur helemaal af. Gordijnen brengen warmte en sfeer in huis. Maar ze hebben nog zo veel meer te bieden dan dat. Gordijnen zorgen er namelijk voor dat de akoestiek in de ruimte verbetert, houden het zonlicht tegen, geven je privacy en isoleren de kamer. Voor elke ruimte heeft GAMMA mooie en geschikte gordijnen.

Gordijnen in standaard maten

  • Keuze uit diverse kleuren en maten
  • Keuze lichtdoorlatende, deels verduisterende of 100% verduisterende stof
  • Zelf eenvoudig in te korten door middel van de meegeleverde strijkband
  • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk standaard gordijnen

Gordijnen op maat

  • Stel je eigen gordijn samen
  • Keuze uit vele kleuren, stoffen en afwerkingen
  • In paar stappen op maat gemaakt voor jouw raam, eventueel met op maat gemaakte rails of roedes.
  • Eerst de stof thuis voelen en rustig bekijken? Maak dan gebruik van onze stofstalenservice
  • Let op; vanwege grote belangstelling kan de levertijd langer duren dan normaal
Start met samenstellen

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloeziën of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Gordijnen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je verschillende soorten gordijnen met uiteenlopende functies en doeleinden, van verduisterende gordijnen tot wave gordijnen. Kies voor gordijnen op maat om gordijnen in huis te halen die naadloos aansluiten op jouw kozijn, of ga voor gordijnen in een standaard maat om iets in budget te besparen. De soorten gordijnen van GAMMA zijn te gebruiken voor het gehele huis, van de woonkamer tot de kleinere hobbykamers. Heb je een gordijn nodig voor de slaapkamer om het volledig donker te krijgen zodat je zonder hinder van lichtinval kunt slapen? Schaf verduisterende gordijnen aan. Laat je liever subtiel wat licht door, bijvoorbeeld in de woonkamer, om meer sfeer te creëren? Ga voor lichtdoorlatende gordijnen of inbetween gordijnen. Bekijk het veelzijdige aanbod gordijnen van GAMMA en monteer ze binnen de kortste keren gemakkelijk zelf voor je ramen.

Soorten gordijnen: met plooiband of ringen

Wanneer je kiest voor gordijnen om je slaapkamer te verduisteren of meer sfeer te creëren, heb je vaak ook nog de keuze voor gordijnen met een plooiband of ringen. Gordijnen hebben vaak een dubbele plooi of enkele plooi, wat zorgt voor een mooie slag in de gordijnen. Wanneer je langere gordijnen hebt, geeft een dubbele plooi een mooier resultaat. Zo valt de stof mooier naar beneden. Deze gordijnen komen altijd inclusief ophanghaakjes en tunnel voor een fijne bevestiging aan een gordijnrail of roede. Verder hebben we ook ringgordijnen, die je zeer eenvoudig ophangt aan een los te verkrijgen roede. Bekijk ons klusadvies voor het monteren van gordijnen, en je nieuwe gordijnen hangen binnen no-time in je kamer.

Gordijnen kopen: webshop en bouwmarkt

Je nieuwe gordijnen koop je met alle gemak in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt, maar zijn ook te verkrijgen via onze webshop. Kies online een gordijn in standaard maat of stel je gordijn tot in details zelf samen, en wij brengen het zo snel mogelijk bij je aan deur. Vind op onze website ook alle praktische informatie die je nodig hebt, van GAMMA Klusservice tot inmeetservice en bezorgkosten. En heb je nog wat meer info nodig over het verschil tussen inbetween gordijnen en licht doorlatende gordijnen? Of wil je meer advies inwinnen over gordijnen met een enkele plooi, dubbele plooi of ringen? Bekijk onze klusadvies pagina's of bezoek een van onze bouwmarkten waar een klusexpert voor je klaar staat.

Recent bekeken