Rolgordijnen zijn praktisch in gebruik en brengen sfeer in je huis. GAMMA heeft een groot assortiment rolgordijnen. Zo vind je bij ons zowel lichtdoorlatende als verduisterende rolgordijnen. Je hebt keuze uit heel veel kleuren, dessins en maten.

Rolgordijnen in standaard maten

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Breedte: vanaf 60 cm t/m 270 cm
  Hoogte: Hoogte 190 cm of 250 cm
 • Binnen 1 werkdag in huis

Vanaf 9.49

Bekijk het assortiment

Rolgordijnen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren uit de basis collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken
Start met inkorten

Rolgordijnen op maat


 • Volledig naar jouw wensen samengesteld
 • Gebaseerd op de nieuwste trends
 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Levertijd circa 3 weken
 • Vanaf 23.- euro
Start met samenstellen


Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloeziën of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Wat is het verschil tussen standaardmaten of maatwerk?

Bij Gamma vind je voor elk raam de juiste raamdecoratie. In onze standaardmaten collectie vind u onze kant en klare rolgordijnen. Onze standaardmaten collectie wordt uitgevoerd met basis accessoires zoals de onderlat en het bedieningsmechanisme. In onze maatwerk collectie vindt u een uitgebreid kleurenpallet en diversen opties zoals elektrische bediening. Daarbij biedt de maatwerk collectie net wat meer mogelijkheden met betrekking tot afmetingen van uw raamdecoratie.

Kan ik een rolgordijn zelf inkorten?

Bij Gamma zeggen we: ‘’Ik kan het’’! Onze rolgordijnen zijn dus zeker gemakkelijker zelf in te korten.
Twijfelt u nog hoe? Ga dan naar onze servicepagina en bekijk de tutorials. Het is ook mogelijk om uw rolgordijn door ons te laten inkorten, via onze inkortservice.

Wat is het verschil tussen een rolgordijn en een duo rolgordijn?

Een rolgordijn bestaat uit 1 stuk stof. Een duo rolgordijn bestaat uit 2 stofbanen waarbij de stof zich afwisselt met een transparante baan, hierdoor bepaalt u zelf welke banen elkaar overlappen en dus de eventuele inkijk van buiten naar binnen en natuurlijk andersom

Verkopen jullie ook rolgordijnen voor mijn Velux dakraam?

Bij Gamma vind u ook rolgordijnen voor uw Velux dakraam of draaikiepraam. Wij bieden deze zowel in standaardmaten aan als in maatwerk.

Hoe vind ik de afmetingen van mijn Velux dakraam?

Velux dakramen hoeft u niet zelf in te meten. Velux werkt namelijk met een type en maatcodes op hun dakramen. Deze codes vertellen u precies welke afmetingen rolgordijn op uw raam past.
Door het raam naar binnen te kantelen vind u aan de linkerbovenzijde het typeplaatje. Het eerste deel bestaande uit letters, geeft het type weer. Het tweede deel de maatcode.

Rolgordijnen kopen bij GAMMA

Op zoek naar rolgordijnen om sfeer aan te brengen in je huis? Bij GAMMA vind je een groot aanbod, van verduisterende tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, zoals 60 of 90 cm breed, of een rolgordijn op maat. Voor zowel verduisterende als lichtdoorlatende modellen zijn beide opties verkrijgbaar, dus voor de woonkamer tot aan de badkamer en slaapkamer hebben we een rolgordijn in ons assortiment dat past bij jouw wensen en kozijn. Bekijk hier ons volledige assortiment en maak je huis sfeervol af.

Voordelen van zonwerende rolgordijnen

Rolgordijnen zijn eigenlijk altijd zonwerend. De mate van verduistering verschilt per stof en kleur. Donkere kleuren isoleren namelijk beter dan lichte tinten. Binnen ons assortiment vind je goede verduisterende rolgordijnen met warmtewerende kwaliteiten, ideaal voor open ruimtes in huis. De zonwerende werking heeft vele voordelen; ze beschermen in de zomer tegen de hitte, terwijl ze in de winter juist isolerend werken. Omdat je de hoogte van je verduisterende gordijnen zelf instelt en ze helemaal afschermen, bepaal je zelf de mate van privacy. Daarnaast profiteer je met zonverduisterende rolgordijnen altijd van minder galm in de kamer, omdat ze geluid dempen. Als je een compleet verduisterende kamer wilt, biedt een rolgordijn met zijgeleiding een ideale oplossing. Dit type wordt in het raam of deur gemonteerd. Hierdoor word het raam helemaal afgesloten omdat het stof in het zijprofiel valt. Met name voor dakramen is een rolgordijn met zijgeleiding populair.

Rolgordijnen voor in de woonkamer en badkamer

Vind jouw ideale rolgordijn voor in de woonkamer om de lichtinval te regelen en privacy te creëren. Behoefte aan een filmavondje zonder pottenkijkers? Breng de gordijnen helemaal naar beneden en geniet in alle rust en privacy van de film. Ideaal voor de voor- en achterkamer. Ben je juist op zoek naar een rolgordijn voor de badkamer? Houd dan rekening met het juiste materiaal. De meeste modellen zijn namelijk niet geschikt voor vochtige ruimtes, omdat de stof te veel water of waterdamp opneemt. Bij onze rolgordijnen wordt aangegeven wanneer ze geschikt zijn voor de badkamer en vochtwerend zijn. Daarnaast heb je altijd de keuze uit veel kleuren en dessins. Denk aan fleurige modellen voor de woonkamer of neutrale tinten voor de badkamer.

Rolgordijn in standaard 60 cm of extra groot 250

Welke maat je ook wenst, bij GAMMA vind je een kwalitatief rolgordijn die voldoet aan jouw wensen. In onze standaard maten vind je de meest voorkomende maten. Als je het gordijn op het kozijn wilt plaatsen, val je mogelijk net buiten een standaard maat zoals 60 of 180 cm. Dan heb je net wat meer centimeters nodig in de breedte en kom je uit op een van de volgende maten:

 • 250 cm
 • 220 cm
 • 200 cm
 • 190 cm
 • 160 cm

Met onze configuratormaak je een rolgordijn op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Wil je liever op de kosten besparen? Neem dan een standaard model en kort deze zelf in. Op onze handige klusadvies-pagina over rolgordijnen inkorten leggen we je stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. Als je het liever niet zelf inkort, schakel dan onze inkortservice in. Voor het ophangen komt onze klusservice ook graag bij je langs. Bekijk ons klusadvies over rolgordijnen inkorten, en verken gelijk ook al ons andere klusvideo’s omtrent raamdecoratie.

Recent bekeken