Rolgordijn op maat of in standaard maat

Rolgordijnen zijn praktisch in gebruik en brengen sfeer in je huis. GAMMA heeft een groot assortiment rolgordijnen. Zo vind je bij ons zowel lichtdoorlatende als verduisterende rolgordijnen. Je hebt keuze uit heel veel kleuren, dessins en maten.

Rolgordijnen in standaard maten

 • Keuze uit diverse kleuren, stoffen en maten
  • Breedte: vanaf 60 cm t/m 270 cm
  • Hoogte: vanaf 190 cm t/m 250 cm
 • Zelf eenvoudig in te korten
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk standaard rolgordijnen

Rolgordijnen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren uit de standaard collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en/of hoogte aan te passen
 • Eventueel uit te breiden met accessoires of elektrische bediening
 • Levertijd circa 2 weken
Start met inkorten

Rolgordijnen op maat

 • Stel je eigen rolgordijn samen
 • Keuze uit vele kleuren en stoffen
 • Keuze in verschillende afwerkingsmogelijkheden
 • Op maat gemaakt voor jouw raam
 • Levertijd circa 3 weken
Start met samenstellen

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloeziën of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Wat is het verschil tussen standaardmaten of maatwerk?

Bij Gamma vind je voor elk raam de juiste raamdecoratie. In onze standaardmaten collectie vind u onze kant en klare rolgordijnen. Onze standaardmaten collectie wordt uitgevoerd met basis accessoires zoals de onderlat en het bedieningsmechanisme. In onze maatwerk collectie vindt u een uitgebreid kleurenpallet en diversen opties zoals elektrische bediening. Daarbij biedt de maatwerk collectie net wat meer mogelijkheden met betrekking tot afmetingen van uw raamdecoratie.

Kan ik een rolgordijn zelf inkorten?

Bij Gamma zeggen we: ‘’Ik kan het’’! Onze rolgordijnen zijn dus zeker gemakkelijker zelf in te korten.
Twijfelt u nog hoe? Ga dan naar onze servicepagina en bekijk de tutorials. Het is ook mogelijk om uw rolgordijn door ons te laten inkorten, via onze inkortservice.

Wat is het verschil tussen een rolgordijn en een duo rolgordijn?

Een rolgordijn bestaat uit 1 stuk stof. Een duo rolgordijn bestaat uit 2 stofbanen waarbij de stof zich afwisselt met een transparante baan, hierdoor bepaalt u zelf welke banen elkaar overlappen en dus de eventuele inkijk van buiten naar binnen en natuurlijk andersom

Verkopen jullie ook rolgordijnen voor mijn Velux dakraam?

Bij Gamma vind u ook rolgordijnen voor uw Velux dakraam of draaikiepraam. Wij bieden deze zowel in standaardmaten aan als in maatwerk.

Hoe vind ik de afmetingen van mijn Velux dakraam?

Velux dakramen hoeft u niet zelf in te meten. Velux werkt namelijk met een type en maatcodes op hun dakramen. Deze codes vertellen u precies welke afmetingen rolgordijn op uw raam past.
Door het raam naar binnen te kantelen vind u aan de linkerbovenzijde het typeplaatje. Het eerste deel bestaande uit letters, geeft het type weer. Het tweede deel de maatcode.

Rolgordijnen kopen bij GAMMA

Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis? Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen, van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. De keuze voor standaard maten of op maat hangt vooral af van je budget, hoeveel tijd je hebt, en hoe handig je bent. Voor zowel verduisterende rolgordijnen als lichtdoorlatende rolgordijnen zijn beide opties verkrijgbaar, dus voor de woonkamer tot aan de badkamer en slaapkamer hebben we een rolgordijn in ons assortiment dat past bij jouw wensen en kozijn. Bekijk hier ons volledige assortiment rolgordijnen en maak je huis sfeervol af.

Rolgordijnen voor in de woonkamer en badkamer

Vind jouw ideale rolgordijnen voor in de woonkamer om de lichtinval te regelen en privacy te creëren. Behoefte aan een filmavondje zonder pottenkijkers? Breng de rolgordijnen helemaal naar beneden en geniet van een volledig persoonlijke levenssfeer. Ideaal voor de voor- en achterkamer. Ben je juist op zoek naar een rolgordijn voor de badkamer? Houd dan rekening met het juiste materiaal. De meeste rolgordijnen zijn namelijk niet geschikt voor vochtige ruimtes, omdat de stof van het gordijn te veel water of waterdamp opneemt. Daarnaast heb je altijd de keuze uit veel kleuren en dessins. Denk aan fleurige rolgordijnen voor de woonkamer of neutrale tinten voor de badkamer.

Voordelen van zonwerende rolgordijnen

Rolgordijnen zijn eigenlijk altijd zonwerend, maar dit kan verschillen per kleur, stof en mate van verduistering. Binnen ons assortiment vind je goede zonwerende rolgordijnen met warmtewerende kwaliteiten, ideaal voor open ruimtes in huis. Een zonwerend rolgordijn heeft vele voordelen; zo heb je een snelle manier om de gordijnen dicht en weer open te doen en houden zonwerende rolgordijnen hitte tegen, terwijl ze in de winter juist isolerend werken. Daarnaast profiteer je met rolgordijnen altijd van minder galm in de kamer, omdat ze geluid dempen.

Rolgordijn kopen: webshop en bouwmarkt

Profiteer bij GAMMA van een goede service, zowel in de bouwmarkt als de webshop. Online vind je alle informatie over onze rolgordijnen, van bezorging tot bezorgkosten, GAMMA Klusservice en inkortservice. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor rolgordijnen in een standaard maat, dan kan je deze door ons alsnog in laten korten tot een gewenst formaat. Doe je dit liever zelf? Bekijk dan ons klusadvies over inkorten, en verken gelijk ook al ons andere klusvideo’s omtrent raamdecoratie.

Recent bekeken