Wanneer kies je voor vloerverf?

De vloeren in jouw huis, werkplaats of garage worden veel en intensief gebruikt. Wil jij je vloer van een frisse uitstraling voorzien? Kies dan voor vloerverf die tegen een stootje kan. Om je vloer goed te beschermen tegen krassen en slijtage, is het altijd verstandig om te kiezen voor een geschikte vloerverf. Deze robuuste, harde lak zorgt ervoor dat je vloer er jaren mooi uit blijft zien, hoe vaak je er ook overheen loopt of rijdt. Of het nou gaat om een houten vloer in de woonkamer, een betonnen vloer in de garage of op het balkon: bij GAMMA vind je altijd de juiste vloerverf voor jouw klus. Bekijk het hele assortiment online en bestel jouw vloerverf direct in de webshop!

Van parketlak tot tegel- en trapverf

Bij het kiezen van de juiste vloerverf let je ten eerste op het type ondergrond. Wil je een houten vloer verven of lakken? Kies dan voor een speciale parketlak. Voor het verven of lakken van houten vloeren en parketvloeren heb je bij GAMMA naast parketlak en parketvernis ook ruime keuze uit verschillende soorten olie en wax. Lees voor je begint aan je klus onze tips voor het verven van een houten vloer. Wil je de trap een frisse uitstraling én extra bescherming tegen krassen geven? Voor trappen kies je voor een slijtvaste, extra sterke traplak of trapverf die snel droogt. Ook voor een tegelvloer is er speciale tegelverf beschikbaar. Klussen in vochtige ruimtes? Door voor een vochtwerende vloerverf te kiezen bied je hier extra bescherming tegen schimmel en vochtproblemen.

Betonverf en verf voor je garagevloer

Ben je van plan een betonnen vloer te verven? Kies dan voor hoogwaardige betonverf van GAMMA. Deze verf is antislip, slijtvast en bovendien makkelijk reinigbaar. Wist je dat je betonverf in de bouwmarkt op de gewenste kleur kunt laten mengen? In ons klusadvies leggen we je alles uit over het verven van een betonnen vloer. Heb je moeite bij het kiezen van de geschikte kleur? Onze verfkleurwijzer helpt je een keuze te maken. Voor de vloer in je garage is er speciale garagevloerverf. Deze garagevloercoating is bestand tegen warme banden, vlekken, slijtage en chemicaliën, zoals benzine en olie,. Bekijk alle soorten vloerverf in de GAMMA-webshop en plaats jouw bestelling direct online.

Vloerverf en epoxyverf van verschillende merken

In onze bouwmarkten en webshop heb je ruime keuze uit verschillende kleuren vloerverf voor alle ondergronden. Ook kan je kiezen voor een epoxy vloercoating: een dun maar stevig laagje dat over je bestaande vloer heen wordt gelegd en zo de ondergrond beschermt. Kies een neutrale kleur voor een moderne, strakke uitstraling, of geef de ruimte een unieke sfeer door de vloer een opvallende kleur te geven. Een transparante vloerverf kan natuurlijk ook: zo houd je het originele karakter van jouw vloer in stand. Je vindt bij GAMMA kwalitatieve vloerverf van ons eigen huismerk en van merken als Flexa, Histor, Lacq, Glitsa en Rust-Oleum.
Bekijk alle soorten vloerverf in de webshop en bestel jouw betonverf, parketlak, traplak of vloercoating direct bij GAMMA. Of kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt voor advies op maat van één van onze ervaren medewerkers.

Recent bekeken