• Gipsplaatplug
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gipsplaatplug

21 resultaten

Als je iets wilt ophangen aan gipsplaten, dan heb je een gipsplaatplug nodig. Daarin breng je een schroef aan en zo kun je iets lichts of zwaars ophangen, afhankelijk van de soort plug die je gebruikt hebt. In ons ruime assortiment vind je vele varianten gipsplaatpluggen. Maak je selectie op basis van de specificaties en je komt vanzelf uit bij de juiste exemplaren voor jouw klus. GAMMA biedt je altijd goede producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bekijk ons assortiment direct online in onze webshop en je kunt direct je ideale gipsplaatplug kopen.

Diverse merken pluggen

Zoals bij elk klusproduct, valt er ook op pluggebied genoeg te kiezen. Bijvoorbeeld welk merk je wilt. In onze webshop heb je keuze uit gipsplaatpluggen van topmerken als:
- GAMMA
- Toggler
- Fischer

Die laatste is nog wel even de moeite waard om extra te benoemen. Het was namelijk de uitvinder Artur Fischer die in 1958 de kunststofplug uitvond. Het familiebedrijf dat hij oprichtte bestaat nog steeds!

Let op het gewicht dat de plug kan dragen

Gipsplaten zijn niet onverwoestbaar. Zodra er te veel gewicht aan een plug/schroef gehangen wordt, kan het geheel dus uit de plaat loskomen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Let er daarom goed op hoeveel gewicht de gipsplaatplug kan dragen. Sommige varianten kunnen bijvoorbeeld maximaal 11 kg dragen, terwijl andere pluggen maar liefst 145 kg aan kunnen. Het is dus verstandig om hier goed op te letten voor je de plug aanschaft.

Klusadvies over pluggen

Heb je nog niet eerder gipsplaatpluggen geplaatst? Check dan ons stappenplan plug plaatsen. Ook handig: het stappenplan pluggen verwijderen. En dan nog wat specifiekere klushulp: het stappenplan tv-steun ophangen. Wil je meer weten over de gipsplaatpluggen in onze webshop of heb je een vraag over hoe je ze het beste kunt gebruiken? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken