Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Tunnel
Meer informatie


1 resultaten
Petsafe tunnelstuk 940 t.b.v. kattenluik Classic 919 wit
2 klantreviews
Het Petsafe tunnelstuk 940 wit is geschikt voor het Petsafe Classic kattenluik 919 wit. Het tunnelstuk heeft een diepte van 18 mm. Hierdoor wordt het kattenluik telkens met 18 m... Het Petsafe tunnelstuk 940 wit is geschikt voor het Petsafe Classic kattenluik 919 wit. Het tunne...
9.
99
Bekijk alles in tunnel

Heb je een kat of poes en gaat die graag naar buiten? Dan is de kans groot dat je thuis een kattenluik hebt. Of er in elk geval nog eentje wilt gaan aanschaffen. Zo’n kattenluik bestaat uit een of meerdere tunnelstukken. Die zijn los bij GAMMA verkrijgbaar. Kijk wel altijd even goed of je het juiste tunnelstuk kiest zodat het past op het kattenluik dat je hebt.

Het nut van een kattenluik met tunnel

Een kattenluik is een kleine doorgang die je sluit met een luik dat in twee richtingen kan scharnieren. Het is een ideaal hulpmiddel voor huiskatten om je huis te verlaten en weer te betreden. Zonder dat jij daar zelf dus een deur voor hoeft open te zetten. Of een permanente opening in je muur of deur moet creëren. De meeste kattenluiken met tunnel worden in deuren geplaatst maar het is ook mogelijk om ze in de muur te plaatsen. De meeste kattenluiken beschikken over voorzieningen om de toegang voor je kat te beperken. Met een schuifje stel je dan in welke kant het luik opgeduwd kan worden. De mogelijkheden zijn dan:
• naar binnen en naar buiten
• alleen naar binnen
• alleen naar buiten
• helemaal dicht

Tunnel met de juiste diepte

De tunnelstukken voor de kattenluiken uit ons assortiment hebben een vaste diepte. Er zijn er van 47 millimeter diep en ook van 18 millimeter diep. Het handige van de tunnelstukken is dat je ze ook aan elkaar vast kan klikken. Zo bepaal je zelf de gewenste diepte voor je kattenluik. Niet elke muur of deur heeft namelijk dezelfde diepte, dus met de losse tunnelstukken kan je precies de goede diepte van het luik bepalen.

Tunnel kopen voor kattenluik bij GAMMA

Wil je ook een tunnel voor een kattenluik kopen bij GAMMA? Ga dan naar een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bekijk het assortiment in onze webshop. Als je online bestelt, heb je verschillende voordelen.
• Je kunt zelf de bezorgdag kiezen.
• Meestal geldt: op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag al in huis.
• Geen bezorgkosten bij bestellingen van in totaal meer dan 40 euro.
• Bij bedragen onder de 40 euro kun je ervoor kiezen om je spullen gratis in de bouwmarkt op te komen halen.

Recent bekeken