toon meer toon minder
  • Deurhor
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Deurhor

9 resultaten

Zodra de temperatuur weer stijgt, krijg je er weer helemaal zin in om lekker buiten te zitten en de achterdeur open te zetten. Dat is natuurlijk heel prettig, maar het zorgt er ook voor dat muggen, vliegen en andere ongewenste insecten zomaar naar binnen kunnen komen. Een deurhor is een effectieve manier om deze invasie van insecten tegen te gaan. Bij GAMMA vind je ze in heel veel verschillende soorten en maten. Wil je een deurhor kopen, dan kom je in onze webshop of bouwmarkten vanzelf uit bij de variant die perfect is voor jouw situatie. Welke hor kies jij?

Twee verschillende soorten deurhorren

  • Op het kozijn. De meeste deurhorren uit ons assortiment bevestig je op het kozijn. Het grote voordeel daarvan is dat je ze heel makkelijk plaatst, maar ook net zo makkelijk weer verplaatst of weghaalt. Deze variant kun je gebruiken met deuren die naar binnen of naar buiten draaien.
  • In het kozijn. Deze deurhor bevestig je in het kozijn. Daarbij maakt het niet uit of je deur naar binnen of naar buiten draait. Met deze variant kun je dus alle kanten op. Heb je een schuifpui of dubbele deur? Dan plaats je twee van deze types naast elkaar en ben je er helemaal klaar voor.

Hoe maak je hem vast? Vraag het onze kluschat!

De reden dat je voor GAMMA kiest is natuurlijk omdat we de beste producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding voor je hebben. Maar dat is nog lang niet alles/ We helpen je namelijk ook graag verder met je klus. Kijk op onze site voor allerlei soorten klusadvies op elk gebied. Je deurhor bevestig je heel eenvoudig, dus daar heb je vast geen advies voor nodig. Heb je toch nog een vraag over de bevestiging van je hor? Stel je vragen dan gewoon aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij staan voor je klaar om je verder te helpen!

Recent bekeken