• Ketting
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder

Ketting

14 resultaten

Een kettingzaag is geweldig gereedschap voor in de tuin. Je kunt er elke boom of tak mee zagen door er op een goede, veilige manier mee om te gaan. Maar door al dat gebruik, slijt je kettingzaag ook. Soms is het tijd voor een nieuwe ketting. Daarvoor kun je ook bij GAMMA terecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment met kettingen van de beste merken voor je. Bekijk ons aanbod online en je kunt snel de perfecte ketting kopen die past bij jouw zaag.

Veiligheid staat altijd voorop

Een kettingzaag is een stuk gereedschap dat verwondingen kan veroorzaken of zelfs levensgevaarlijk kan zijn. Uiteraard is het afhankelijk hoe je de zaag gebruikt. Wij raden je dan ook altijd aan om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen voordat je gaat zagen. Draag bijvoorbeeld altijd een zaagbroek en veiligheidsschoenen. Maar ook een masker of zaagbril, helm, handschoenen en gehoorbescherming zijn belangrijk. Daarmee ga je goed voorbereid aan de slag en raak je niet direct gewond als er onverhoopt iets misgaat.

Kettingen van alle topmerken

Net als jij, willen we graag kwaliteit in het eindresultaat. Je wilt natuurlijk wel het beste gereedschap voor je klus, ook als het gaat om het zagen van bomen en takken. Je kunt daarom in onze webshop kettingen vinden voor kettingzagen van topmerken als:
- Bosch
- Makita
- Black & Decker
- McCulloch
- GAMMA

Het klusadvies van GAMMA helpt je verder

Je kunt uiteraard bij ons terecht voor de beste producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Maar wist je dat we ook een schat aan kluskennis verzameld hebben voor je? Op onze website vind je klusadvies op allerlei gebieden. Zoals bijvoorbeeld een stappenplan voor onderhoud aan je kettingzaag. Is hij weer klaar? Dan helpt het stappenplan werken met een kettingzaag je verder. Heb je na het bekijken van ons klusadvies nog een aanvullende vraag? Stel hem aan onze kluschat!

Recent bekeken