• Houtbeitel
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Houtbeitel

26 resultaten

Nauwkeurig hout bewerken, dat doe je met een beitel. Stapje voor stapje haal je hiermee kleine beetje hout weg, zodat je uitkomt bij jouw gewenste situatie. Je hebt er dus wel geduld en doorzettingsvermogen voor nodig om met een houtbeitel te werken. Heb je dat? Dan kun je bij GAMMA jouw ideale houtbeitel kopen. In ons assortiment beitels, gutsen en drevels vind je vast en zeker wat je zoekt. Zoals je weet, bieden we je altijd goede producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Dat geldt online, maar ook in de bouwmarkt. Bekijk ons assortiment in onze webshop en je kunt direct je perfecte houtbeitel kopen.

Gemaakt voor direct gebruik

De beitels die je in ons assortiment vindt, zijn gemaakt van speciaal gehard gereedschapsstaal en hebben een ergonomische softgrip. Daardoor zijn ze heel sterk, maar liggen ze toch heel fijn in de hand. Je kunt er overigens direct mee aan de slag, want ze zijn gewet en dus superscherp als je ze koopt. In onze webshop heb je keuze uit houtbeitels van topmerken als:
- Bahco
- GAMMA

Tip: zo houd je de beitel scherp

Je wilt voorkomen dat je beitel bot wordt, want daarmee wordt hij onnauwkeuriger en kun je jouw houten werkstuk beschadigen. Zorg dus dat je houtbeitel altijd scherp blijft. Met een slijpmachine kun droog slijpen en nat slijpen. Hoe je dat precies doet, lees je in ons stappenplan beitel slijpen. Denk wel aan je veiligheidsbril en gehoorbescherming!

Ook voor klusadvies en kluschat

Bij GAMMA helpen we je niet alleen verder met de juiste producten voor jouw klus. We hebben ook klusadvies voor je waarmee je goed voorbereid aan de slag kunt. Check bijvoorbeeld ons stappenplan beitelen, zodat je precies weet hoe je jouw nieuwe houtbeitel moet gebruiken. Met GAMMA klaar jij elke klus!

Heb je toch nog een klusvraag? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken