• Klauwhamer
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Klauwhamer

13 resultaten
OK klauwhamer
(1)
8.
00
Alleen met GAMMA Voordeelpas
  • Online op voorraad

In de categorie hamers neemt de klauwhamer een bijzondere plek in. Je kunt er namelijk niet alleen prima mee timmeren, maar ook spijkers uittrekken. Als het een beetje meezit, kun je hem zelfs als een kleine koevoet gebruiken om vastgetimmerde materialen uit elkaar te trekken. Wil je de ideale klauwhamer kopen? Dat doe je bij GAMMA. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en je kunt snel de perfecte klauwhamer kopen die past bij jouw wensen en eisen.

Het unieke aan een klauwhamer

Het zijn de kleine dingen die het zo fijn maken om met een klauwhamer te werken. Het kopgewicht is zo’n 400 tot 500 gram en het set slagvlak van de klauwhamer is iets bol. Daardoor blijven er geen scherpe afdrukken in het hout achter. Mooi toch? Bovendien zijn er ook klauwhamers met magneet. Die hebben een ongelijke klauw, waarmee je de hamer tijdelijk kunt ophangen door hem in een houten balk te slaan. Zo heb je meteen een handvat als je een zware balk moet verplaatsen. En de naam zegt het al: hij is magnetisch. Spijkers blijven er dus gewoon aan vast zitten. Dat is vooral handig als je op hoogte moet werken. Dankzij de uitsparing in de kop kun je ook nog een reservespijker bij de hand houden.

Welk merk klauwhamer zoek je?

In onze webshop kun je kiezen uit klauwhamers van topmerken als:
- Stanley
- GAMMA
- OK

Heb je klusadvies nodig? GAMMA helpt je verder!

Klauwhamers met een prima prijs/kwaliteitverhouding, die vind je volop in ons assortiment. Maar wist je dat we ook kluskennis beschikbaar hebben gemaakt voor je? Check onze website voor klusadvies op allerlei gebieden. Een typische klus waarbij je een klauwhamer goed kunt gebruiken, is bijvoorbeeld je houtenvloer schuren. Daarbij moeten namelijk eerst uitstekende spijkers dieper het hout in worden geslagen. Of je moet oude spijkers verwijderen. Heb je na het bekijken van ons klusadvies nog een aanvullende vraag? Stel hem aan onze kluschat!

Recent bekeken