• Moker
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Moker

6 resultaten
Sleg
te huur
v.a.
7.20
/4 uur
Moker
te huur
v.a.
6.00
/4 uur

Als je letterlijk aan de slag wilt met je sloopklus, dan is een moker daarbij een uitkomst. Het is duidelijk de stoerste variant onder de hamers, door zijn robuustheid en gewicht. Jouw kracht wordt meerdere malen verveelvoudigd als je met een moker aan het werk gaat. Wat je ook wilt slopen, dat is zo gebeurd met de mokers van GAMMA. In ons uitgebreide assortiment vind je vast en zeker wat je zoekt. Zo kun je snel en simpel de ideale moker kopen voor jouw klus, zowel online als in onze bouwmarkten. Bekijk direct ons assortiment in onze webshop. Je kunt zelfs een moker huren als je dat handiger vindt!

Bestraten met een mokerdop

Het enige wat je hoeft te doen om van een moker een tegelhamer te maken, is er een mokerdop op plaatsen. Dit stuk rubber zorgt ervoor dat je er ineens mee kunt bestraten zonder de tegels stuk te maken. In onze webshop vind je mokers waarmee je kunt:
- Slopen
- Bestraten
- Hameren

Moker huren? Dat kan ook!

Een hele grote moker met een lange steel heb je vast niet zo vaak nodig. In dat geval ligt een moker huren meer voor de hand dan een moker kopen. Wanneer je toe bent aan een dergelijke klus, kun je bij je dichtstbijzijnde bouwmarkt van GAMMA een moker reserveren. Je legitimeert jezelf aan de balie, betaalt een borgsom en na afloop van je klus verrekenen wij de huur van de moker met deze borg. Zo simpel is het!

Klusadvies én kluschat van GAMMA

Natuurlijk kun je bij GAMMA de moker kopen die je zoekt. Maar we gaan nog veel verder. Zo bieden we je ook een zeer uitgebreide sectie klusadvies op allerlei gebieden. Heb je nog een vraag over het gebruik van je moker of andere klus? Stel je vraag dan gerust aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken