Je gekozen filters: wis filters
  • Kastpoot
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
Atlantic stalen frame voor badmeubelset Sienna zwart
Materiaal: Metaal
Met dit robuuste Atlantic stalen frame voor badmeubelset zwart geef je ieder wastafelmeubel meteen een industriële uitstraling. De frames monteer je eenvoudig met schroeven aan ... Met dit robuuste Atlantic stalen frame voor badmeubelset zwart geef je ieder wastafelmeubel metee...
218.
00
Bekijk alles in kastpoot
Atlantic stalen frame voor kolomkast Sienna zwart
2 klantreviews
Materiaal: Metaal
Met dit robuuste Atlantic stalen frame voor kolomkast zwart geef je iedere kolomkast meteen een industriële uitstraling. De frames monteer je eenvoudig met schroeven aan de zijk... Met dit robuuste Atlantic stalen frame voor kolomkast zwart geef je iedere kolomkast meteen een i...
194.
00
Bekijk alles in kastpoot

Bij GAMMA hebben we kasten in alle soorten en maten. Maar toch kun je ze nóg meer afstemmen op jouw wensen en eisen, als je dat wilt. Bijvoorbeeld door de kast op poten te zetten. Zo kun je de hoogte net een klein beetje aanpassen en je kunt ook onder de kast schoonmaken dankzij de kleine verhoging. In onze webshop en onze bouwmarkten kun je de kastpoot kopen die perfect past bij jouw smaak. Vertrouw op onze goede producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Voor elke kast de beste poot

De breedte en lengte van een kastpoot zijn heel belangrijk bij het maken van je keuze. Je wilt immers wel zeker weten dat de poten perfect passen bij de kast waarvoor je ze gaat gebruiken. Verder is het uiterlijk natuurlijk bepalend voor het eindresultaat. Je kunt in onze webshop kiezen uit kastpoten van verschillende materialen:
- Hout
- Metaal

Maak ze vast met schroeven of bouten

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw ideale kastpoot kunt bevestigen aan de kast van jouw keuze. Sommige kastpoten zijn al voorzien van een bout in het midden, waarmee je ze stevig vastmaakt aan de kast. Andere varianten hebben schroefgaten waardoor je vier schroeven kunt draaien voor de stevigheid. Welke je ook kiest, je kunt er altijd op vertrouwen dat je kast sterk op zijn poten staat!

Heb je nog klusadvies nodig?

Ga je aan de slag met je kastklus of iets anders? Wij helpen je graag verder met volop klusadvies op allerlei gebieden. Zelfs als je een kast met wieltjes wilt, hebben we tips voor je, zie ons stappenplan steigerhouten kast maken en stappenplan vakkenkast maken. Heb je nog een klusvraag? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder. Een expert zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Recent bekeken