Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Dampremmende folie voor isolatie rood 1,5x25 meter (37,5 m²) Dampremmende folie voor isolatie rood 1,5x25 meter (37,5 m²) ecoCheque
Uitstekend beoordeeld
22 klantreviews
Beoogd gebruik: Spouwen, Schuin dak (gordingen) Geschikt voor: Muur, Dak
Bij (bijna) elke isolatie klus is het essentieel om maatregelen te nemen tegen vocht. Deze dampremmende/dampdichte folie plaats je aan de warmte kant bij je isolatie klus. De wa... Bij (bijna) elke isolatie klus is het essentieel om maatregelen te nemen tegen vocht. Deze dampre...
51.
99
Bekijk alles in dampremmende folie

Ben je bezig met je dakisolatie, dan wil je zeker weten dat je alles goed voor elkaar hebt. Aan de buitenkant en aan de binnenkant. Daar helpt GAMMA je bij. Wij hebben niet alleen alle producten voor op je dak, maar ook voor onder je dakbedekking. Zoals dampremmende folie. Hiermee breng je een extra beschermende laag aan tegen eventueel doordringende weersinvloeden. Zoals de naam al aangeeft, remt deze folie de eventuele damp die van buiten naar binnen komt. In onze webshop en bouwmarkten kun je de dampremmende folie kopen die het beste past bij jouw situatie.

Kies je ideale isolatiemethode

Er zijn verschillende manieren waarop je een dak kunt isoleren. Wij zetten er een aantal op een rij voor je:
- Een plat dak van bovenaf isoleren met schuimplaten.
- Een plat dak aan de binnenkant isoleren met vochtregulerende klimaatfolie en bijbehorende tape.
- Een schuin dak aan de binnenkant isoleren met metalen of houten profielen en gipsplaten. Ook hier werk je af met dampremmende folie en tape.

Meer weten? Bekijk dan onze keuzehulp over dakisolatie voor uitgebreidere informatie over de mogelijkheden die er zijn voor jouw dak.

Zo isoleer je een schuin dak, inclusief dampremmende folie

We helpen je bij GAMMA graag aan de beste producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Maar we helpen je ook graag verder met de klus zelf. Bijvoorbeeld door onze kennis met je te delen. Je kunt op onze site terecht voor klusadvies op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld dit stappenplan om een schuin dak te isoleren. Daarin lees je ook precies waar en wanneer je aan de slag gaat met dampremmende folie.

Heb je na het lezen hiervan toch nog een vraag over dakisolatie of het aanbrengen van de folie? Stel je vragen dan gewoon aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder. Zo simpel werkt dat!

Recent bekeken