10 klantreviews
€ 254.00
193.
04
Aanbieding alleen vandaag nog geldig
1880 3830
Dit product is niet in de bouwmarkt te koop.
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

ul>
 • Compleet pakket van ca. 3,8 meter lang
 • Uit te breiden met volgpakketten van 1,9 meter lang en een poortpakket
 • Schutting Royal grenenhout geïmpregneerd
 • Inclusief bevestiging, palen en afdeklatten

 • Outdoor Life Products

  Schutting startpakket Tuinscherm Royal ca. 3,8 meter lang

  Het startpakket is ideaal te gebruiken als een kant en klaar pakket om een schutting te plaatsen. In dit pakket zitten alle benodigdheden om een afscheiding van ca. 3,8 meter te plaatsen. Voor een langere schutting kan het startpakket uitgebreid worden met een volgpakket van ca. 1,9 meter lang totdat de gewenste lengte van de afscheiding bereikt is. De afscheiding is ca. 180 cm hoog. Het startpakket bestaat uit:

  • 2 Tuinschermen Royal
  • 3 Tuinpalen ca. 6,8x6,8, lengte ca. 270 cm
  • 2 afdeklatten
  • 2 setjes met RVS vlechtschermsteunen en schroeven

  Hiermee is het pakket compleet. Alleen het benodigde gereedschap is benodigd:

  • Grondboor
  • Schep
  • Boormachine
  • Waterpas 2 meter
  • Palenrammer (optioneel)

  De schutting Royal bij GAMMA

  De schutting Royal is een rechte houten schutting. Het tuinscherm is gemaakt van grenenhout. Door het impregneren van het hout is deze schutting beter beschermd tegen weersomstandigheden. Omdat het hout al behandeld is met impregneermiddel hoeft deze niet direct behandeld te worden met beits. Ons advies is om deze na 5 jaar te behandelen met impregneermiddel of beits.De schutting is gemaakt van 17 geschaafde planken van 15mm dik en 14cm breed, waardoor doorkijken haast wordt voorkomen. Deze schutting geeft dan ook veel privacy. De afmetingen van het tuinscherm zijn 180x180cm en de planken zijn bevestigd met RVS schroeven. De schutting royal heeft een verwachte levensduur van ongeveer 10 jaar. Het startpakket is ook te verkrijgen in de antracieten versie en een Douglas hout variant. De tuinpalen zijn ook grenenhout geïmpregneerd met een kopmaat van ca. 6,8x6,8 cm van 270 cm lang.

  Plaatsen van het startpakket

  De palen zijn 270 cm lang. Dit betekent dat deze ca. 90 cm de grond in moeten. Voordat je de palen in de grond plaatst kan je zwarte teer aanbrengen op het deel van de paal dat in de grond komt te staan om houtrot tegen te gaan. Dit is niet inbegrepen in het pakket.Voor een langere levensduur kan de schutting ca. 5 cm boven de grond geplaatst worden. Boor een gat met een grondboor en sla de paal in de grond, totdat deze 185 centimeter boven de grond uitkomt. Doe dit ook voor de tweede paal. De vlechtschermsteunen dienen op de paal geplaatst te worden op de hoogte van de tussenplanken van de schutting. Er zijn 4 vlechtschermsteunen per schuttingdeel. Teken deze punten eerst op de paal, bevestig de steunen en monteer vervolgens de schutting aan de vlechtschermsteunen tussen de palen. Vervolgens plaats je telkens eerst een paal en dan een schutting, totdat de gehele tuin is afgeschermd. Zorg ervoor dat elk scherm goed gemeten wordt voordat de volgende paal in de grond gaat.

  Tuinhout bij GAMMA

  Hout is een natuurproduct, dat bij GAMMA altijd duurzaam verkregen is en nadat het geproduceerd is wordt terug gedroogd. Terugdrogen is een behandeling waardoor het hout minder gevoelig is voor krimpen en uitzetten en verkleint de kans op schimmeling van het hout. Houd er wel rekening mee dat hout leeft en door het weer toch kan uitzetten of krimpen. Hiernaast zijn de gecommuniceerde maten, de maat van het hout voor het terugdrogen. Hierdoor het hout in veel gevallen iets kleiner zijn en wordt er bij GAMMA altijd circa maten voor tuinhout gecommuniceerd.Daarnaast bevat hout hars, dat uit de vlammen en knoesten van het hout kan komen bij warm weer. Tuinhout zal ook vergrijzen na verloop van tijd, dit is een natuurlijk proces. Overigens heeft dit geen effect op de levensduur van het hout. Wel kan het hout behandeld worden met een tuinbeits, om de kleur zoveel mogelijk te behouden en de levensduur te verlengen.
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 176216
  EAN 8711615168178
  Gewicht product 123.000 gr
  Hoogte product 1,82 m
  Lengte product 7 cm
  Breedte product 3,83 m
  Merk Outdoor Life Products
  Duurzaam huis Nee
  Algemeen
  FSC-keurmerk Nee
  Kleur Hout
  Kleurfamilie Hout, Groen
  PEFC keurmerk Nee
  Materiaal Hout
  Vorm Recht
  Type Tuinscherm
  Materiaal (detail) Grenen
  Afwerking Geïmpregneerd
  Afmetingen
  Dikte planken 15 mm
  Afmeting planken 180 x 14 x 1,5
  Gebruik
  Toepassing Tuin, Buiten
  Toepassingsgebied Buiten
  Technische kenmerken
  Aantal planken 17
  Bevestigingsmethode RVS geschroefd
  Behandeling Geïmpregneerd

  Vaak samen gekocht

  Schutting volgpakket Tuinscherm Royal ca. 1,9 meter lang 20% korting 20% korting
  5 klantreviews
  Schutting volgpakket Tuinscherm Royal ca. 1,9 meter lang Het volgpakket is een uitbreiding van het startpakket van ca. 3,8 meter lang. In dit pakket zitten alle benodigdheden om... Schutting volgpakket Tuinscherm Royal ca. 1,9 meter lang Het volgpakket is een uitbreiding van he...
  92.
  72
  122.00
  Aanbieding alleen vandaag nog geldig
  Niet beschikbaar
  Bekijk alles in tuinscherm
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken