toon meer toon minder
  • Deurgreep
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Deurgreep

9 resultaten

Hou je van een stevige deurgreep die vooral heel veilig en robuust is? Of ga je liever voor de sierlijke variant die perfect past bij de rest van je inrichting? Bij GAMMA kun je alle kanten op. Wij hebben verschillende deurgrepen in ons assortiment opgenomen, zodat je kunt kiezen welke bij jou past. Zoek je een deurgreep met het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Ook daarvoor zit je goed bij ons. In onze webshop en bouwmarkten kun je heel eenvoudig de deurgreep kopen die perfect is voor jou. Aan de linkerkant kun je simpel selecteren op jouw wensen en eisen. Handig, nietwaar? Zo kom je binnen een paar klikken uit bij jouw ideale greep.

De perfecte deurgreep: veiligheidsbeslag

Je wilt niet alleen een mooie en fijne deurgreep die goed bestand is tegen weersinvloeden. Hij moet ook goed bestand zijn tegen inbrekers die naar binnen willen komen. Om die reden kun je bij GAMMA kiezen uit diverse soorten veiligheidsbeslag. Inderdaad, dat is extra veilig deurbeslag waarmee je het inbrekers een stuk moeilijker maakt om je huis binnen te komen. Ook deze deurgrepen hebben we in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd de ideale variant kunt kiezen voor jouw smaak en stijl.

Klusadvies en kluschat voor vragen over deurgrepen

Het mooiste van GAMMA is dat we meer voor je doen dan alleen de beste producten selecteren met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor klusadvies op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld als het gaat om klusadvies over veiligheidsbeslag. Wil je precies weten waar je op moet letten, dan kun je hier terecht. Heb je toch nog een vraag over de bevestiging van je deurgreep? Stel je vragen dan gewoon aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder. Zo simpel werkt dat!

Recent bekeken