toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gereedschapskisten en opbergsystemen

38 resultaten
Bekijk de TOP 10

Gereedschapskisten kopen bij GAMMA

Geef al je gereedschap een eigen plek in een gereedschapskist. Op die manier heb je jouw gereedschap altijd bij de hand. In de gereedschapskisten van GAMMA berg je namelijk alles eenvoudig en overzichtelijk op. Zo vind je al je verschillende schroevendraaiers, steek- en inbussleutels, bitjes voor je boormachine en al je andere handgereedschap gemakkelijk terug. Minutenlang zoeken naar dat ene stuk gereedschap behoort met een gereedschap opbergsysteem tot het verleden. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken of heb je nog helemaal geen gereedschap? Dan is het kopen van een gereedschapskist die gevuld wordt geleverd een ideale oplossing. Zo kun je direct aan de slag. Alle gereedschapskisten, zowel gevuld als leeg, zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Van kleine gereedschapskisten tot complete gereedschapswagens op wielen.

Je gereedschap opbergen in een handig opbergsysteem

De gereedschapskisten bij GAMMA bieden voor elke klusser een goede oplossing om gereedschap netjes op te bergen. Voor elke klus is een opbergsysteem op maat te vinden. Ben je veel onderweg? Dan is een handige gereedschapstas waarschijnlijk zeer geschikt voor jou. Het textiel is waterdicht, zodat je gereedschap altijd droog en roestvrij blijft. Ook zijn veel gereedschapstassen voorzien van metalen sloten. Door handige insteekvakken heb je veel opbergmogelijkheden voor al je gereedschap. Als je niet zo vaak met je gereedschap onderweg bent, dan is een gereedschapskist of kleine gereedschapskoffer ideaal. Scheiden van je gereedschap doe je eenvoudig met de verdeelsystemen in de gereedschapskisten. Heb je veel gereedschap en een opbergsysteem nodig voor al je tools? Dan is jouw gereedschap opbergen met een verplaatsbare gereedschapswagen op wielen ideaal; perfect voor het opbergen van zowel licht als zwaar gereedschap in handige laden.

Gereedschapskist gevuld

Maak je het jezelf graag gemakkelijk? Dan is een gereedschapskist die gevuld te koop is de meest ideale oplossing. Veel beginnende klussers kopen hun eerste gereedschapskist gevuld, omdat je op die manier meteen een compleet opbergsysteem met gereedschap bij de hand hebt. Ook als al je gereedschap aan vervanging toe is, dan is een vooraf gevulde gereedschapskist een perfecte manier om in één keer klaar te zijn. Gereedschapskisten bij GAMMA zijn verkrijgbaar met een heel assortiment aan schroevendraaiers, steek- en moersleutels, pluggen en tangen. Zelfs verschillende schroeven en spijkers zitten er vaak al bij. Wil je toch graag liever zelf de inhoud van je gereedschapskist samenstellen? Bekijk dan ons handige klusadvies over de verschillende soorten gereedschap, van schroevendraaiers tot handige accessoires voor in je nieuwe gereedschapskist.

Handige gereedschapskisten bij GAMMA

Gereedschap opbergen doet iedereen op een eigen manier. Daarom hebben we voor ieder type klusser de handigste gereedschapskisten geselecteerd. Ben je benieuwd welke gereedschapskist het beste bij jou past? Kom dan langs bij een GAMMA-bouwmarkt in de buurt of bestel direct online. Bekijk alle gereedschapskisten in ons assortiment en vind jouw ideale gereedschap opbergsysteem.

Recent bekeken