toon meer toon minder
  • Gereedschapskoffer
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gereedschapskoffer

38 resultaten

Hou je van georganiseerd klussen, waarbij je altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt? Dan past een goede gereedschapskoffer precies bij jou. Maar wat is het juiste exemplaar voor jouw situatie? Bekijk de vele varianten in ons ruime assortiment en je komt vanzelf uit bij de juiste match. Bij GAMMA vind je namelijk altijd wat je zoekt! Bekijk ons assortiment direct online in onze webshop en je kunt direct je ideale gereedschapskoffer kopen.

Koffers van de beste merken

Heb je al een voorkeur voor een gereedschapskoffer van een bepaald merk? Het kan natuurlijk zijn dat je er al eerder eentje hebt gebruikt van een merk dat je nu ook graag weer wilt kopen. Je kunt in onze webshop gereedschapskoffers kopen van topmerken als:
- Stanley
- Erro
- KETER
- GAMMA
- Hepco & Becker
- OK
- WATERLOO

Met veel of weinig vakjes, meerlaags of niet

De bedoeling van een gereedschapskoffer is dat al je gereedschap overzichtelijk bij elkaar blijft zonder nat of vuil te worden. Maar hoe die koffer eruitziet, dat is afhankelijk van wat jij wilt. Sommige varianten hebben heel veel kleine vakjes, waar je bijvoorbeeld spijkers en schroeven in kunt doen. Bepaal zelf of je dit nodig hebt of niet. Een uitneembare gereedschapsbak is bijvoorbeeld erg handig als je vaak klein gereedschap bij de hand wilt hebben. Maar het kan ook zijn dat je juist geen meerlaagse gereedschapskoffer nodig hebt. Bekijk de specificaties in onze webshop en kies de koffer die het beste bij jou past.

GAMMA: ook voor klusadvies en kluschat

Je komt naar onze bouwmarkten en webshop omdat we je de beste producten bieden met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Maar GAMMA doet meer. Zo delen we bijvoorbeeld ook graag onze kennis met je. Check ons klusadvies op allerlei gebieden en profiteer ervan tijdens het klussen! Wil je meer weten over de gereedschapskoffers in onze webshop of heb je een vraag over hoe je ze het beste kunt gebruiken? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken