• Videx
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Balkonschermen

17 resultaten

Balkonschermen kopen bij GAMMA

Balkonschermen zijn ideaal als aankleding van je balkon. Balkonschermen zijn niet alleen echte sfeermakers, ze zorgen ook voor beschutting. Hierdoor zit je op je balkon uit de wind en heb je voldoende privacy. Voor een scherm voor het balkon moet je bij GAMMA zijn. Kom langs in de GAMMA-bouwmarkt voor riet voor je balkon of een van de andere modellen. Ook online hebben wij een ruim aanbod op het gebied van een scherm voor het balkon.

Een natuurlijke uitstraling met een rieten balkonscherm

Met riet voor het balkon geef je je balkon de uitstraling van een tuin. Een warme en gezellige sfeer zonder dat het koude staal van de reling van het balkon overheerst. Het riet voor het balkon zit op een rol van 3 meter breed. Het rieten balkonscherm heeft een hoogte van 90 centimeter en is met speciaal draad makkelijk te bevestigen. Een rieten balkonscherm is een natuurproduct en zal onder invloed van het weer in de loop van de tijd enigszins van kleur veranderen. Een andere vorm van natuurlijke balkonschermen is de wilgenrol. De wilgenrol heeft dezelfde lengte als balkonschermen van riet, maar is met een hoogte van 1 meter iets hoger.

De lange levensduur van een balkonscherm van pvc

De wilgenrol zal op den duur door regen en wind zwakker worden. Wil je een duurzamere en stevigere oplossing, dan is het beter om een balkonscherm van pvc te kopen. Het balkonscherm van pvc heeft walnootkleur en heeft hierdoor een warme uitstraling. Dit balkonscherm is verkrijgbaar in de maat 90 x 300 cm. Bij GAMMA is speciaal bevestigingsmateriaal verkrijgbaar om eenvoudig het scherm op je balkon te bevestigen.

Aan de slag met een scherm voor het balkon

Het inrichten van een balkon is dankbaar werk. Vaak is een balkon een kale betonnen ruimte, zonder enige sfeer. Daarom wil je dit snel met leuke accessoires aankleden. Denk hierbij aan een balkonset om lekker op te zitten en wat vrolijk gekleurde planten in balkonbakken. Het plaatsen van balkonschermen is de uiteindelijke kers op de taart. Kom langs in een bouwmarkt in de buurt of plaats je bestelling online. Op de site wordt altijd duidelijk vermeld of het scherm van je keuze in je bouwmarkt op voorraad is. Bij een online bestelling wordt ook direct de levertijd vermeld. Laat je bestelling thuis bezorgen of haal deze af in een van onze vestigingen.

Recent bekeken