Rolgordijnen op maat

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor € 14.95
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
  • Levertijd is circa 3 weken
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Mogelijk om te laten inmeten en monteren

Rolgordijnen op maat kopen bij GAMMA

Rolgordijnen op maat zijn ideaal om de lichtinval in huis te regelen en bieden tegelijkertijd veel privacy. Rolgordijnen zijn sfeermakers, en daarnaast ook heel functioneel. Verduister je slaapkamer, breng sfeer en privacy in je woonkamer of voorkom inkijk in de badkamer met vochtbestendige duorolgordijnen op maat. In Nederland behoren rolgordijnen tot de populairste soorten raamdecoratie. Ze zijn veelzijdig, op bijna alle plekken in huis toe te passen en verkrijgbaar in vele soorten, maten, kleuren en met leuke motieven. Er is dus altijd een rolgordijn dat bij jou en je interieur past. Voor perfect passende rolgordijnen is het aan te raden om rolgordijnen op maat te laten maken. Je bepaalt dan zelf alle eigenschappen, zoals de lengte en de breedte, maar ook het motief, het soort stof en het type rolgordijn. Zo sluiten rolgordijnen op maat gemaakt van GAMMA precies aan op je wensen, interieur en woonstijl.

Verschillende soorten rolgordijnen op maat

Hoewel ieder rolgordijn in de basis werkt volgens hetzelfde principe, zijn er een aantal soorten rolgordijnen te onderscheiden. Standaard rolgordijnen op maat bestaan uit een roldoek die in twee houders op of in het kozijn wordt bevestigd. Dit rolgordijn kan zowel op een normaal vast raam, maar ook op een draai-/kiepraam worden gemonteerd. In het laatste geval maak je gebruik van een geleidingsysteem met spandraden of aluminium geleiders. Rolgordijnen op maat waarin de roldoek netjes in een cassette is weggewerkt, bieden een luxe uitstraling. Dit type rolgordijn wordt cassetterolgordijn genoemd. Bij GAMMA vind je ook duorolgordijnen op maat die bestaan uit twee lagen met een verschillende transparantie. Het mooie daarvan is dat je deze lagen afzonderlijk van elkaar beweegt en over elkaar laat schuiven. Zo bepaal je eenvoudig hoeveel licht er doorgelaten wordt. Duorolgordijnen op maat geven je de ultieme controle over de lichtinval en je creëert een ruimtelijk effect. Bekijk voor meer informatie ook ons handige keuzeadvies rolgordijnen.

Een andere keuze bij rolgordijnen op maat is de stof. Kies bijvoorbeeld lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen op maat, afhankelijk van de gewenste toepassing. In de slaap- en badkamer is vaak een verduisterend rolgordijn gewenst, terwijl in de woonkamer lichtdoorlatende rolgordijnen juist zorgen voor een sfeervolle natuurlijke lichtinval. Voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, is een rolgordijn met een vochtwerende roldoek ideaal.

Rolgordijnen op maat maken bij GAMMA

Rolgordijnen op maat maken? GAMMA heeft een zeer uitgebreide collectie rolgordijnen in verschillende kleuren en dessins. Vind je in het standaard grote assortiment niet precies de maat of soort stof die je zoekt? Met onze rolgordijnen op maat of verduisterende rolgordijnen op maat krijg je precies het rolgordijn dat je wilt. Onze rolgordijnen die op maat gemaakt zijn, bieden een zeer grote keuze uit verschillende kleuren, structuren, dessins en soorten stoffen. Zo ben je verzekerd van een rolgordijn dat helemaal aansluit op je wensen. Verduisterende rolgordijnen op maat combineer je eenvoudig met overgordijnen, of plaats je aan draai-/kiepramen. Wil je standaard raamdecoratie minder breed laten maken? Laat GAMMA je raamdecoratie eenvoudig inkorten.

Voordat je duorolgordijnen op maat of andere soorten rolgordijnen kiest, is het belangrijk om de juiste maat te weten. In dit stappenplan leggen we uit hoe je de maat van je raamdecoratie bepaalt. Rolgordijnen op maat maken? Kom langs bij de GAMMA-bouwmarkt of regel het eenvoudig online.