Binnendeuren op maat

 • Breed assortiment van Lundia en Doors4Life
 • Op jouw gewenste maat
 • Afgewerkt met grondverf en/of een RAL-kleur
 • Levertijd vanaf 2 weken, afhankelijk van deurtype en optie.

vanaf €138.00

Bekijk het assortiment

Standaard boarddeuren

 • Voorbehandeld met grondverf
 • Slotgat al voorgeboord
 • Direct leverbaar

vanaf €39.99

Bekijk het assortiment

Deur & kozijn combinaties

 • Voorbehandeld met grondverf
 • Slotgat al voorgeboord

vanaf €203

Bekijk het assortiment

Vouwdeuren

 • Ruimtebesparend
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Direct leverbaar

  vanaf €54.99

Bekijk het assortiment

Binnendeuren kopen bij GAMMA

Tel eens het aantal deuren in je woning en je komt op een flink aantal uit. Binnendeuren zijn een essentieel onderdeel van je woning en daarmee zowel functioneel als een aankleding voor het interieur. Daarom biedt GAMMA je deuren in verschillende soorten en maten waardoor je altijd een deur vindt die bij je inrichting past. Kies bijvoorbeeld tussen warme houten of moderne witte binnendeuren. Naast de standaard binnendeuren van board heb je de keuze uit een binnendeur met glas, van staal of massief hout, speciaal voor jou op maat gemaakt. Hang je liever niet zelf de deuren op, dan helpen we je graag met GAMMA Klusservice.

Veel licht met binnendeuren van glas en glas-in-lood

Het is aan jou welke binnendeuren jij het meest geschikt vindt. Ons ruime aanbod laat in ieder geval niets te wensen over. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij het assortiment vouwdeuren. Wil je meer licht in een ruimte binnenlaten, dan is een binnendeur met glas de perfecte oplossing. Binnen ons assortiment vind je voor dit type deur ook diverse glaslatten om het glas stevig in de deur te plaatsen. Uiteraard is een binnendeur met glas ook te regelen door een deur op maat te laten maken. Bij het samenstellen heb je diverse opties, bijvoorbeeld blank glas, mat glas of glas-in-lood. Op deze manier is het volledig te personaliseren.

Binnendeuren in opdek of stompe variant

Wanneer je binnendeuren wilt kopen is het belangrijk te weten of je een opdek of stompe variant nodig hebt. De keuze die je hierbij maakt, is afhankelijk van het soort kozijn waar de deur in gehangen wordt. Als er al een kozijn aanwezig is raden we je aan om goed te kijken of een opdek of stompe variant daarbij past. Twijfel je? Vraag dan vooral een van onze medewerkers om advies. Bekijk ook ons klusadvies voor deuren afhangen om meer te lezen over hoe je een binnendeur afhangt, het verschil tussen opdek en stompe deuren en waar je rekening mee moet houden. Wil je ook een bijpassend kozijn bij je gloednieuwe deur? Kijk dan direct in ons assortiment kozijnen. Wanneer je de binnendeur naar jouw wensen samenstelt, heb je ook de keuze tussen een schuifdeur en enkele of dubbele deuren. Als je een grote woonkamer hebt geeft de dubbele variant de grote ruimte een luxe effect.

Binnendeuren in wit, zwart of andere tint

Bij GAMMA vind je een ruim aanbod in allerlei kleuren. In onze standaard collectie vind je binnendeuren die al gelakt zijn of die een grondlaag hebben en je zelf in je favoriete kleur lakt. Of stel het helemaal naar jouw wens samen met onze binnendeuren op maat. Speur tussen onze standaard wit gelakte modellen of kies een koude of warme witte tint die bij de sfeer in je huis past. Zwarte en stalen deuren passen goed bij een industriële inrichting. Ook als je een moderne inrichting hebt staan zwartgelakte binnendeuren uitstekend. Een houten variant komt mooi tot z’n recht in een landelijke inrichting.

Voor degelijke kwaliteit binnendeuren ga je natuurlijk naar GAMMA. Onze medewerkers helpen je graag verder, ook als je er even niet uitkomt. Kijk ook eens in ons klusadvies binnendeur plaatsen voor een stappenplan om zelf je deur te plaatsen.

Recent bekeken