Klein isolatie

De warmte binnenhouden? Dat is extra belangrijk nu het weer kouder wordt en we meer thuiswerken. Je doet dit met kleine isolatietoepassingen: verduurzamende maatregelen die je eenvoudig zelf uitvoert en waar geen groot budget voor nodig is. Met kleinisolatie laat GAMMA zien dat een warm huis creëren én besparen op je energierekening makkelijker is dan je denkt.

Naden kitten

Door kleine naden en kieren gaat er ongezien veel warmte verloren. Met kit voorkom je warmteverlies en houd je die warmte lekker binnen.

Bekijk het stappenplan

Radiatorfolie

Ga aan de slag met radiatorfolie! Zo voorkom je dat de warmte die de radiator afgeeft deels verloren gaat in de koude buitenmuur.

Bekijk het stappenplan

Tochtstrips

Bij bewegende delen, zoals ramen en deuren, ontstaan er soms kieren. Met tochtstrips zorg je ervoor dat er geen warmte meer ontsnapt.

Bekijk het stappenplan

Tochtband

Met tochtband dicht je kieren rond ramen en deuren. Het materiaal is flexibel en zelfklevend, waardoor je dit eenvoudig zelf aanbrengt.

Bekijk het stappenplan

Glasfolie

Enkelglas is een ‘koudebrug’: kou van buiten glipt hierdoor naar binnen. Met raamfolie herstel je de isolatielaag en houd je de kou buiten.

Bekijk het stappenplan

Buisisolatie

Voorkomen dat er onnodig warmte verloren gaat? Plaats buisisolatie om warmwaterleidingen in onverwarmde ruimtes.

Bekijk het stappenplan

Deurdranger

Met een deurdranger op je deur zorg je ervoor dat je voordeur altijd automatisch netjes dichtgaat. Geen onnodig warmteverlies meer!

Bekijk het stappenplan

Radiatorventilator

Met slimme radiator ventilatoren kun je een hoop geld en energie besparen. De ventilatoren zorgen ervoor dat de ruimte al in de helft van de tijd op temperatuur is.

Bekijk het stappenplan

Recent bekeken