• Bloem
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bloem

21 resultaten
Zinnia Zaadjes
(1)
1.
29
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop
Lupine Zaadjes
1.
29
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop
IJsbloem Zaadjes
1.
29
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop

Word jij ook blij van een kleurrijke omgeving? Met de bloemen van GAMMA kun je in bijna ieder jaargetij genieten van een mooie bloeiende bloem. Bekijk online ons assortiment bloemen. Je kunt selecteren op zaaiperiode, maar als je de tuin klaar wilt maken voor een specifieke maand kun je ook selecteren op bloeiperiode. Voor de echte natuurliefhebber hebben we ook bloemzaden waar bijen, vlinders of juist vogels op afkomen. Maak je selectie en vind de bloem die jou die glimlach op je gezicht bezorgt!

Welk bloem geeft jouw leven kleur?

Elke bloem is anders. Zo zijn er andere bloemen voor elke periode van het jaar. Bekijk goed welke mogelijkheden er allemaal zijn en om welke bloemen het gaat. Het kan natuurlijk zijn dat je al een voorkeur hebt voor bepaalde bloemen. Dat zoekt al een stuk makkelijker in onze webshop of bouwmarkten. Als je een echte natuurliefhebber bent, is het misschien juist heel leuk om bloemen te planten waar vlinders op afkomen, of wil je bloemen die juist de vogels aantrekken. GAMMA heeft ook voor jou de ideale bloem!

Zo vind je de juiste bloem voor jouw tuin

Als je op zoek bent naar de geschikte bloem voor jou, bedenk dan dat niet alle bloemen in dezelfde maand gezaaid kunnen worden. Hetzelfde geldt voor het bloeien van de bloem. Niet alle bloemen bloeien in dezelfde maand. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan wat voor jou belangrijker is: wil je op dit moment aan je tuin werken, of wil je graag in een bepaalde periode dat alles er netjes bij staat? Geef jouw voorkeur aan bij de filters en vind jouw bloem!

Maak je eigen plantenbak

GAMMA kan je voorzien van de beste producten én het juiste klusadvies. Met de juiste bloem kun je zelf je eigen mooie plantenbak maken. GAMMA helpt jou van A tot Z bij de aanleg van je eigen tuin.

Recent bekeken