Bij GAMMA vind je tuinmeubelen in verschillende stijlen. We onderscheiden er drie; Back to Earth, Summer Garden en Urban Basic. Bekijk welke stijl het beste bij je past. Wij hebben voor jou al een selectie aan producten ondergebracht bij de drie verschillende stijlen. Dat maakt het winkelen en kiezen een stuk gemakkelijker. Jij weet zeker dat de producten die je kiest bij elkaar passen en je kunt in één keer een heel nieuwe sfeer in jouw tuin creëren.

Loungeset tuin en tuinset

GAMMA verkoopt diverse loungesets en tuinsets voor in de tuin. Kies de stijl die bij jou past en je kunt op basis daarvan jouw tuinmeubilair kopen.

Woonstijlen en tuinstijlen

Net zoals er verschillende woonstijlen bestaan, zijn er ook verschillende tuinstijlen. Bij GAMMA onderscheiden we er drie. Er is er vast één die je aanspreekt.

Ligbed, ligstoel en loungebank tuin

De trend van de laatste jaren is om het loungen in de tuin te brengen. Daarom hebben wij een groot assortiment ligbedden, ligstoelen en loungebanken in het assortiment. Alles voor een heerlijke relaxte, zonnige dag.

Ligstoel dakterras

Ook als je geen tuin hebt, kun je genieten van het zonnetje. Zet een heerlijke lig- of loungestoel op jouw dakterras en het grote genieten kan beginnen.

Recent bekeken