Tuinmeubel stijlen

Bij GAMMA vindt u tuinmeubelen in verschillende stijlen. We onderscheiden er drie; City Garden, Ethnic Elegance en Urban Summer. Bekijk welke stijl het beste bij u past. Wij hebben voor u al een selectie aan producten ondergebracht bij de drie verschillende stijlen. Dat maakt het winkelen en kiezen een stuk gemakkelijker. U weet zeker dat de producten die u kiest bij elkaar passen en u kunt in één keer een heel nieuwe sfeer in uw tuin creëren.

Loungeset tuin en tuinset

GAMMA verkoopt diverse loungesets en tuinsets voor in de tuin. Kies de stijl die bij u past en u kunt op basis daarvan uw tuinmeubilair kopen.

Woonstijlen en tuinstijlen

Net zoals er verschillende woonstijlen bestaan, zijn er ook verschillende tuinstijlen. Bij GAMMA onderscheiden we er drie. Er is er vast één die u aanspreekt.

Ligbed, ligstoel en loungebank tuin

De trend van de laatste jaren is om het loungen in de tuin te brengen. Daarom hebben wij een groot assortiment ligbedden, ligstoelen en loungebanken in het assortiment. Alles voor een heerlijke relaxte, zonnige dag.

Ligstoel dakterras

Ook als u geen tuin heeft, kunt u genieten van het zonnetje. Zet een heerlijke lig- of loungestoel op uw dakterras en het grote genieten kan beginnen.

Recent bekeken