keuzehulp

Welke tuinmeubelen passen bij mijn tuin?

Bij GAMMA kun je uit diverse tuinmeubelen kiezen om een passende sfeer te creëren in jouw tuin. Maar welke stijl past bij jou? Ben je op zoek naar een moderne tuinset, ga je liever voor een authentieke stijl of is romantisch meer iets voor jou? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en kies de stijl waar jij jouw tuin mee in wilt richten. Vervolgens bestel je de meubelen bij ons makkelijk en snel online.

Authentieke tuinmeubelen: Back to Earth

Planten, authentieke materialen en natuurlijke kleuren. Zo kun je de stijl Back to Earth omschrijven. Een authentieke stijl met veel hout, die je ook steeds vaker binnenshuis vindt. Maar waar past deze stijl nu beter dan in je tuin? De Back to Earth-lijn kun je goed combineren met veel groen, zowel in de vorm van planten als in tuinstoelkussens en andere leuke accessoires.

Bekijk alle Back to Earth-tuinmeubelen

Moderne tuinmeubelen: Urban Basic

Met de Urban Basic-stijl creëer je een stadse sfeer in je tuin. Hoe? Door een mix van industriële invloeden en natuurlijke elementen te gebruiken. Denk aan een aluminium tafel met tuinstoelen van wicker. Je maakt jouw moderne tuin vervolgens helemaal af met verschillende kussens met grafische printjes, metalen muurhangers en stoere, zwarte potten.

Bekijk alle Urban Basic-tuinmeubelen

Romantische tuinmeubelen: Summer Garden

Ben je op zoek naar manieren om een romantische sfeer in jouw tuin creëren? Dan is de stijl Summer Garden perfect voor jou. Combineer mooi afgewerkte, houten meubelen en sierlijke, stalen details met zachte kussens en vrolijke pastelkleuren. Een stijl die goed past bij een tuin met veel groen, kleurrijke bloemen in verschillende potten en houten accessoires.

Bekijk alle Summer Garden-tuinmeubelen

Meer klusadvies

tuinmeubelenonderhouden header mobile
Hoe onderhoud ik mijn tuinmeubelen? stappenplan
Deze keuzehulp komt voor in