Tuinhout

Houdt u van natuurlijk, kies dan voor tuinhout in uw tuin

Tuinhout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Bij GAMMA vindt u vele soorten tuinhout. Wat u ook wilt maken, het kan met hout. Een tuinhuisje, schutting, hek of terras, alles is mogelijk.

Een natuurlijke afscherming

Met hout creeƫrt u een heel natuurlijke afscheiding. GAMMA heeft kant-en-klare tuinschermen te koop. Kies welke soort hout u wilt en maak snel uw eigen schutting. Om het u helemaal makkelijk te maken, kunt u ook een poort of hek van hout kopen. Zo heeft u heel snel een afsluitbare afscheiding en zorgt u voor extra beschutting.

Een parketvloer voor buiten

U kunt natuurlijk kiezen voor een pad of terras van klinkers of tegels, maar wilt u het natuurlijke en warme van hout doortrekken in de hele tuin, dan kunt u ook daarvoor hout gebruiken. Bij GAMMA vindt u een enorme diversiteit aan tuinplanken, -tegels en vlonderplanken. Met tuintegels en vlonderplanken is het echt heel simpel om een pad of terras aan te leggen. Let er wel op dat u voor een solide basis zorgt. Ook daarvoor kunt u kiezen voor hardhout. En wist u dat de levensduur van hout tegenwoordig wel meer dan 15 jaar bedraagt? Zo bent u er weer voor jaren vanaf.

Recent bekeken